projekteerija wrote: Purjus vene mees ei erista ka parima tahtmise juures bideed WC potist.
Ahhaa. Siis tuleks Ida-Euroopa jaoks teha eriline disain, mis meenutab hoopis sadulat (potist kitsam ja kõrgem, istud kaksiratsi peal).
Teine küsimus, mis mul on tekkinud: miks mehed ei taha enda elamusse pissuaari? See ju lihtsustaks nii asajatoimetamist kui ka koristamist. Ma arvan, et üsna hea idee oleks müüa ka sellist seadeldist, mis käib tavalise WC-poti peale ja oleks loputusveega. Vajadusel tõstad poti peale ja poti pealt maha (lahendada tuleks muidugi tilkumise probleem, aga see ei ole ülejõukäiv - näiteks tühjendusega seade - nii nagu matkapott. Või veelgi parem: pissuaar, mis on põranda peal või seina küljes WC poti läheduses, millel on aga sarnane lahus sees kui matkapottidel (reservuaari tuleb aeg-ajalt (korra nädalas) tühjendada valades sisu WC-potti. Nendesse WC-desse, kus ei ole võimalik uusi torusid vedada. Ma arvan, et selle ideega saaks rikkaks. (Nõuka aja peldikud on muidugi nii väikesed, et sinna ei mahu "lisa-anumaid", kuid seadeldis ei pruugi ju olla WC-s, võib olla ilusti suletava kaanega ja hoopis garaažis/töötoas, kus on mehe tavapärane koht.)
Otsisin märksõna "portable pissoir" ja leidsin hoopis sellise kaasaskantava noku naistele (kujutan ette, kuidas see hakkab haisema, kui seda kohe loputada ei saa):
Meeste urinaal oli midagi sellist, aga ma arvan, et siit saaks disainida hulga paremaks. (konksudega töötoa seinale kinnitatav mudel koos loputuslahusega ja reservuaariga, tühjendamine lohvi abil WC-potti korra päevas vms.) Eesti Nokia!