Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Kui oled näinud kusagil "põõsas" Eesti Nokiat vedelemas
anna meile teada, ehk suudame mõtet edasi arendada...

Juhul, kui nägid korterit, mille hinnas tavapärasest vähem nulle...
või ehitamisel kasutati zelatiini.. sosista meile ka.


Kõik head vestlused teretulnud !
Forum rules
Üldiselt, siin kirjutades austa häid tavasid, ära sõima...ole lihtsalt inimene...rohkem palveid pole

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 26 Nov 2017 04:36

A key that opens many locks is a master key.
A lock that is opened by many keys is just a shitty lock.
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 26 Nov 2017 09:38

h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 26 Nov 2017 09:41

Tundub, et td on saanud haavata.
Äkki nendes ingliskeelsetes tarkustes sobramine pole kõige parem mõte?
Leia mõni hea kirik ja lase enda eest palvetada.
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby Majandushuviline » 26 Nov 2017 14:35

td wrote:
Majandushuviline wrote:
pop wrote:ja Siim näitab oma tõelist europalet
https://majandus24.postimees.ee/4321059 ... a-kohemaid

Riigi vara on kodanike ühiste eesmärkide täitmiseks hangitud vara. Kui kunagi veel midagi riiklikku erastataks, siis riigiettevõtte võiks jagada osakuteks ja need kodanike vahel laiali jaotada. Uus omanik peaks need osakud soovi korral börsi kaudu enesele ostma, mitte jätma kodanikele vaid pealtvaataja osa neile kuuluva vara haldamises.

Ma ei tea arvata, kuidas peaks tegema:
= Igal juhul infrastruktuuri erastada ei tohi.
= Väljarentimisel trööbatakse see ära.
= Võrdsel osakute jagamisel puudub peremees ja paljud ei oska selle süllekukkunud aktsiaga midagi peale hakata (pärandiküsimused jms.).
= Vähemusaktsiate erastamisel samuti puudub õige peremees.
= Enamusaktsate erastamisel sõidetakse väikeaktsionäridest üle.
Ei teagi kohe ...

Võrdleme fondi haldurit ja riiki. Kodanik ostab börsilt osakuid, kasutades fondi halduri abi. Osakute hoidmise ajal kuuluvad need jätkuvalt kodanikule, kuigi need on fondi halduri juures hoiul. Kui haldur lõpetab tegevuse, kuuluvad osakud jätkuvalt need hankinud kodanikule.

Püsivalt toimiv riigiettevõte ehitatakse üles vanemate maksurahadega ja edasine kasu siirdub nende lastele, sõltumata vanemate panusest või laste arvust. Riikliku korralduse puhul laiendatakse ettevõtet kodaniku maksude eesti, töötamise ajal osutatakse vajalikku teenust, kuid erastamise käigus ilmub erinevus: kaob seos tehtud sissemaksete ja erastamisest saadud tulude vahel. Selle puuduse lahendaks teatud määral kodanike vahel laiali jaotatud osakud.
Majandushuviline
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 26 Nov 2017 15:13

h wrote:Tundub, et td on saanud haavata.
Äkki nendes ingliskeelsetes tarkustes sobramine pole kõige parem mõte?
Leia mõni hea kirik ja lase enda eest palvetada.

Haavata, seda kindlasti. Aga see on olnud pikem teekond ja nüüd lihtsalt jõudsin äratundmisele ja püüan hoiatada ka teisi mehi. (Iseasi, kas nemad on "valmis" seda omaks võtma, võibolla peavad veel haavata saama.) Mu silmad lihtsalt avanesid.
Ma olin kui noor kutsikas, kes tahtis õhinal kõiki limpsata, nüüd olen vana peni, kes tunneb kombeid ja ei urise, kuid vaatab vaikselt pealt, mis toimub noorte kutsikatega.

Ja veel. H, kui näed meinstriimis mõnda stseeni meeste-naiste vahel, siis vaheta mõttes pooled ära. Kas siis on ka OK seda avalikult näidata? Näiteks siin:
https://youtu.be/kkmanLIAdXI

Kas Sina tunneksid end haavatuna, kui telekas midagi sellist räägitakse naiste kohta? Või mida tunneks see naine, kui tema tuppe nõnda "haavatakse"? Topeltmoraal ehk?
Naised on empaatilised, seda kohe kindlasti!
Miks naised lasevad teatud naistel laamendada meeste-naiste suhete teemal? See on teie tegemata töö, aga see ei paista teid häirivat.
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 26 Nov 2017 17:16

td wrote:Ja veel. H, kui näed meinstriimis mõnda stseeni meeste-naiste vahel, siis vaheta mõttes pooled ära. Kas siis on ka OK seda avalikult näidata?


Olen skeptiline kõige suhtes, mida meedia esitab. See ei ole puhtsüdamlik siiras materjal, mis esindab nende näitlejate vaimset taset (võib-olla esindab ka, aga seda on otsustatud millegipärast võimendada). See on show, mille taga on stsenaristid, tellijad, reklaamirahad, seadusandlus, filmimehed, stuudio kujundajad, helitehnikud, telekanalite ärihuvid, raamatupidajad, PR tegijad, direktorite nõukogud, kes kõik saavad palka, nagu ka need näitlejad. Ühesõnaga selle stseeni taga seisab väga suur masinavärk asjapulki, kes on otsustanud just sellist show'd eetrisse lasta.

Need satanistlikud show'd toituvad sellest, et mõni mees ikka vihastub. See vihastuv mees annab välja palju eluenergiat, millega hinnatakse selletaoliste show'de edu.

Ma olen selle shoki üle elanud, et mitte midagi ei saa enam siiralt võtta. See on postmodernistlik kultuur, kus
-- mitte midagi ei tohi võtta puhtsüdamlikult, ja kes võtab, jääb narriks
-- mitte miski pole püha
-- tõde "pole olemas" (sic)
-- kurjust "pole olemas" (sic)
-- esteetika pole oluline, esteetikat saab vaadata vaid poliitika seisukohalt
-- esteetika asemel on esiplaanil eetika, mis lähtub marksistlik-leninlikust ideoloogiast modifitseeritud dogmast, et "valge heteroseksuaalne mees" ja eriti kristlus on domineerivad jõud, kes suruvad alla kõiki teisi, kõik teised on aga vaesekesed, kes ka tahavad natukese domineerimist, ja selle saavutamiseks tuleb omakorda alla suruda ja mutta tampida need senised domineerijad, ja selleks tuleb relvana kasutada naeru ja ükstapuha millist relva, tuleb rohkem raha suunata soovahetajatele ja mittevalgetele ja mittekristlastele ja mittemeestele -- ühesõnaga ükskõik kellele, aga peaasi, et see töötab vastu senistele domineerijatele
-- senistele domineerijatele heidetakse ette kolonialistlikku ajalugu, kusjuures kuna eestlased osutuvad ka valgenahalisteks, läheme meie ka samasse patta suurrahvastega, kellel on reaalne vägivaldne kolonialismi ajalugu (Briti impeerium kui ajaloo suurim, ja ka teised Lääne-Euroopa riigid). Venemaa siia alla ei kuulu, sest Venemaa oli II Maailmasõja võitja ning üldse ta kuulub idakiriku regiooni ja selle suhtes ei oska läänekiriku regioon seisukohta võtta. Aga Eesti identifitseerib end Lääne-Euroopaga, seega käime meie valgenahalistena ikka "kolonisaatorite" rubriiki, mistõttu ka meid tuleb karistada selle kohaselt
-- praegune absoluutne valitsev ideoloogia on vasakpoolne marksismist lähtuv ideoloogia -- ehkki Marxist endast keegi ei räägi, see on tabu! Praegu räägitakse tänapäeva autoritest, kes lähtuvad Marxist. Aga algallikad on tabu, nendele on halb toon viidata, sic
-- seega oleme jõudnud praeguseks VEEL mitu korda marksistlikumasse impeeriumisse kui N. Liit, aga samas kuskil Marxi, Lenini, Stalini, Brezhnevi jt pilti ei näidata, sest olulisi teoreetikuid on palju, terve must pilv teoreetikuid, keda õpetatakse ülikoolides kui viimse instantsi tõde, mis on tegelikult ideoloogia.

Nii et ma isegi ei suuda seda saadet tõsiselt võtta! See on puhas ideoloogia, kellegi nähtamatu manipulatsioon, mida massimeedia on paksult täis.
Võimalik, et nad räägivad ainult väljamõeldud juttu, et intsidenti ennast polegi iial toimunud.

Oleks sulle "tõlge".
Last edited by h on 26 Nov 2017 17:43, edited 4 times in total.
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 26 Nov 2017 17:21

See ka põhjus, miks on eluterve elada ilma televiisorita, soovitan.

Ja soovitus on mitte ka otsida netist igasugust p-ska. Ega lasta end ärritada asjade suhtes, mis sinust ei sõltu otseselt.

Mida sina saad teha -- hääletada mitte klikkimisega nendele materjalidele. Elada oma elu. Toetada seda, mis on sulle endale tõeliselt tähtis.
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 26 Nov 2017 17:27

h wrote:Need satanistlikud show'd toituvad sellest, et mõni mees ikka vihastub. See vihastuv mees annab välja palju eluenergiat, millega hinnatakse selletaoliste show'de edu.

Ma olen selle shoki üle elanud, et mitte midagi ei saa enam siiralt võtta. See on postmodernistlik kultuur, kus ...

OK, tänud, h.
See kõik on muidugi masendav. Eriti seetõttu, et see laieneb ja laieneb. Ainuke viis paistabki olevat end võimalikult isoleerida ja pühenduda lähedastele - umbes nagu nõuka ajal oli.

Kes teab, kui kaua julgeme ka siin foorumis kirjutada. Võibolla ühel päeval peame paluma spl-l see foorum kustutada. Pendel peab käima jälle teise äärmusse, et hakkaks saabuma vabanemine. Aastat 2012 oodati esoteerilistes ringkondades kui uue valgustuse algust, aga .....
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 26 Nov 2017 17:37

Ja valitsevale ideoloogiale on kasulik, kui keegi ei esita ühtegi küsimust. Kui inimesed võtavad lõpuks seda p-ska puhtsüdamlikult.

Selleks on vaja lahjendada haridust igal tasandil. Järjest anda halvemat ja lahjamat haridust kuni ülikoolini välja. Vabanduseks on "raha puudus", kuigi tegelikult toimub süstemaatiline rahva lollimaks tegemine. Eesotsa juhtivatele kohtadele pannakse 20ndates aastates tibid, kes makstakse kõrge palgaga kinni. (Lenin: ka köögitüdruk võib juhtida riiki!) Ja nad teevad KÕIK, mida kästakse. Sest nad pole harjunud esitama küsimusi ega kriitiliselt mõtlema. Ja üldse, raha ja parteilisusega tehakse kõik ära, mida kästakse. Aga KES tegelikult käsib, vaat seda me ei näe! Nii et kogu asja tuum, mis on tõeliselt oluline, on nähtamatu.

Tuleb de-rahvastuda, hakkajamad ja targemad ajada välismaale, asemele aga tuua lolli massi, kes tuleb kinni maksta. Ja sellel massil pole mingit südamlikku suhet Eestimaaga ja siinse loodusega, nad lasevad teha kõik. Hiigeltehased Emajõe äärde, Rail Baltic, kaevandused.

Ja hämmastav, et ka noored kriitilised intellektuaalid on kutud, nad esindavad seda globalistlikku ideoloogiat ja kohe lausa võitlevad selle eest.
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 26 Nov 2017 17:56

Sellepärast on vastupanukultuur tänapäeval kõik see, mis toetab abielu, lapsi, lähisuhteid, sõpru, kriitilist analüüsi, kodu, isiksust, head haridust, loomingulisust, Eestit, kodumaad, kodumaist toodangut ja põllumajandust, armastust, siirust, sõbralikkuse väljanäitamist oma rahva vastu, nõrgemate väga teadlikku abistamist.

Vastupanukultuur toetub Jeesus Kristusele, kes on armastuse allikas. Mida rohkem armastust välja anda, seda rohkem ta paljuneb. Kui tavaline asi on nii, et mida rohkem ära anda, seda vähemaks jääb, aga armastusega on täpselt vastupidi -- mida rohkem välja anda, seda kaugemale see jõuab ja paljuneb.
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 26 Nov 2017 18:01

nohh, tahaks ikka väga loota, et on ka tagurpidi protsess:
first they win, then you fight, then you laugh, then you ignore them
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 26 Nov 2017 18:07

Aga kõike meil põhjendatakse "teaduslikkusega".

"Teaduseks" peetakse meil Eestis üksnes reaalteadusi, loodusteadusi, sest need on objektiivsed. Need aitavad meil mõõta kõike mõõdulindi abil.

Aga reaalteadused ja loodusteadused ei ütle mitte midagi EETIKA ega loodushoiu kohta. Seal mõeldakse ühekülgselt ainult oma matemaatika ja füüsika kategooriates, aga mitte inimliku eetika kategooriates. Nii ongi, et osad teadlased (ikka TEADLASED!) pooldavad hiigelsuure tselluloositehase ehitamist Emajõe äärde, mis hakkab rohkendama lageraiet ja looduse saastamist, kusjuures kasumeid teenib keegi võõras, mitte omaenda rahvas ega Eesti riik. Matemaatika ja füüsika seisukohalt on kõigest sellest tõepoolest kama kaks!

Humanitaarteadlasi Eestis aga alandatakse, hoitakse alamakstuna, kuna nemad on ju "subjektiivsed", seega ebaväärtuslikud.

Aga näidake üht reaalteadlast, kes oskaks analüüsida postmodernistlikku ühiskonda ja kultuuri (vt eespoolne kirjeldus), mis annaks diagnoosi sellele, et mis ühiskonnas me siin kõik elame?
Last edited by h on 26 Nov 2017 18:17, edited 1 time in total.
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 26 Nov 2017 18:16

Üks väheseid kriitikuid meie haridusmaastikul, kullaväärtusega teadlane:

Kajalood. Tiiu Kuurme: mõõtmis- ja hindamisihalus ei mõtesta inimest õigesti
http://vikerraadio.err.ee/v/87fbd4e8-f4 ... 83ef7320da
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 26 Nov 2017 18:34

sai vist ka siin räägitud et plokiahela reaalne ja väärtust loov sisu on mujal nagu nt valimised
Samas on see ka ideaalne igasuguste riiklike registrite pidamiseks mida on võimatu võltsida.
http://www.zerohedge.com/news/2017-11-2 ... y-obsolete

Selle selgituseks niipalju et USA-s puudub kinnisturegister Eesti tähenduses.
Ja artiklis viidatud "title insurance" on sisuliselt kinnistuomandi "tõendamise" kindlustus (title - omand), st selle vastu et keegi kogemata registris valekande teeb vms. Iseenesest üsna tobe teenus, samahästi võiks olla "valimistulemuste kindlustus". Ma imestan et see niikaua aega võttis, kollegidega oli sellest juttu mitu aastat tagasi.

Ma olen kindel et valimiste plokiahela dzinni "meem" saab samuti pudelist edukalt lendu peatselt, ja siis Jossif Vissarionovitshi "... vaid oluline on see kes hääli kokku loeb" enam lihtsalt ei päde.
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 26 Nov 2017 20:12

:lol: Sain teada, et oli ka lendav Merkel olemas. See vähemalt oli kasulikum inimestele, kui see murjamiparadiisi rajav tädi...

Flying Merkel
https://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Merkel
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 26 Nov 2017 22:41

Olen õppinud kaitsma oma silmi näiteks filmide eest. Televisiooni eest. Viimasel ajal ka mingisuguse "radikaalse" performance kunsti eest. Ma ei jää mitte millestki ilma, kui seda emotsionaalset solki ei lase silmade kaudu oma psüühikasse.

Need on kanalid, mis on muutunud üha kurjemaks, sealtkaudu nagu kodeeritakse inimesi kurjadele vaimudele alluma. On selline seadus, et inimene peab ise avama ukse, siis saavad nood teda mõjutama tulla. Ses mõttes on õudusfilmid ja selgeltnägijate tuleproovi saated täielik kuritegu. Eriti noori töötlevad sellised vaatepildid tugevalt, kui noortel pole kaitsekihti ümber. Või kellel see kaitsekiht niiväga tugev on.

Ja siis imestatakse, miks kurjus kasvab. Miks inimestel on paanikahäired, halvad unenäod.

Sümptomaatiline artikkel noorelt armsalt reporterilt. Ta kirjutab, et ka arstiabi pole kättesaadav, järjekorrad pool aastat:
Keit Paju | Laske mind siis maha, kui abi ei anta?
https://www.ohtuleht.ee/842200/keit-paj ... bi-ei-anta

Aga kõige järgi tundub, et see ei aita, kui arst annab rohtu. Rahustid või antidepressandid teevad ka omamoodi kurja. Tableti keemia mõjutab inimese keha, aga mitte hinge. Enamasti on seal tegemist ikka vaimsete ja hingeliste probleemidega, mille lahendamine keemia abil on... vägivald.

Nii et ikkagi ainus vahend on, kui võimsad kristlased palvetavad inimese eest, kellel veel pole kokkupuudet vaimsete asjadega. Jumal on ainus reaalne abi, sealt tuleb hingerahu. Sinnapoole tasub vaadata abi järele. Juutidel on hea sõna SHALOM. See on rohkem kui rahu -- see on sügav hingerahu ja hingeline, vaimne tasakaal. Shalom on ülim seisund ja see tuleb Jumalalt. Juudid ütlevad üksteisele "tere" ja "headaega" asemel "shalom", selles on tarkus. Eestlased võivad ka välja hääldada "shalom", võite teha proovi, kas hakkab atmosfäär muutuma natuke.
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 26 Nov 2017 23:06

Robot-humanoid Sophia räägib sama juttu kui Objektiivi meediakanal:

Sophia the robot wants a baby and says family is 'really important'
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/4 ... e=facebook

Sophia said: "The notion of family is a really important thing, it seems.
"I think it's wonderful that people can find the same emotions and relationships, they call family, outside of their blood groups too.
"I think you're very lucky if you have a loving family and if you do not, you deserve one. I feel this way for robots and humans alike."
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 26 Nov 2017 23:22

Kui siit keegi noor inimene on segaduses ja tal pole õpetust, kuidas suhet luua ja hoida -- siis parim, mida oskaksin soovitada, on Danny Silk.
9-seerialine väga kvaliteetne õpetus noortele [oleks ma seda noorena kuulda saanud...].
Ja parimad asjad siin elus on ikka tasuta, nagu selgub.

Danny Silk. Teadlik armastus.
http://www.tv7.ee/vod/player/26155/
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 26 Nov 2017 23:54

Mjah nii on, hoidsin peale seda koodi alla minekut meie "krüptilistest" K2 ja TV3 eemale, ootuses nüüd kus tasuline, paraneb ka programmi kvaliteet. Jeerum, sama jama, isegi veel hullem, tundsin kuidas jään aina lollimaks kui neid vaatan, läksin tagasi võõrutusravile, enam ei vaata neid. Ehk ootus, kui miskit tasuliseks läheb = läheb ka paremaks, absoluutselt mitte !!!

---

Huvitav olukord, kui õigesti mäletan, siis EU pressib Inglismaalt välja 21 miljardit eurot, kui ma nüüd tõesti ei eksi. Inglismaa ei soovi seda maksta, sest tema ütles 2018 on sellest välja. Samas kõnelused pole mitte kuhugi jõudnud st kui 1 märtsiks pole midagi, siis Inglismaad hakkab EU kohtlema, kui 3 maa riike. Tollimaksud vastavalt WTOle jne jne. Samuti piirikontroll ning EU kodanike teemal pole veel mingeid kokkuleppeid ja kui need ei sünni, siis Inglismaa saab kõik need välja saata.
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 27 Nov 2017 03:09

järgmise põlvkonna blockchain
http://oracletimes.com/iota-the-next-ge ... lockchain/
vt ka video
https://youtu.be/LyC04NrJ3yA

ja siin on ka vastus, mida pittkoiniga saab teha: osta teisi krüptovaluutasid
Last edited by td on 27 Nov 2017 04:27, edited 1 time in total.
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 27 Nov 2017 04:25

paistab, et müüriladumises on tõesti läbimurre tulemas, Caterpillar investeerib masinasse ja see masin on ägedam kui too paari aasta tagune mudel
https://futurism.com/videos/this-robot- ... -per-hour/
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 27 Nov 2017 06:37

nii, müügile on jõudnud veebikaamera, mis käitub LED-lambina
https://us.sengled.com/pages/snap
olge hoiatatud
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 27 Nov 2017 09:42

Eestlane minu mõttes kilplane ehitab kõik täis ja eeldab, need kv hinnad igavesed või meie majanduskasv jätkub. Näen, et inimesed ei saa aru, betooni hullus tekitab ajutise võltsmaj. kasvu, siis saabub jälle "reaalsus", aga ei tabata seda asja. Sõitsin ringi Tallinnas ühe krundi eest küsiti 150 000 euri, teine 200 000 euri ja need polnud kesklinnas, mul tekkis tunne, et ma peaks neile müüjatele hapukurki viima, et peale viina võtmist ikka peale ka võetaks :twisted: Ulme, et pangad seda järjekordset pseudoreaalsus toetatavad, mille tulemust 2007 me teame ja kõik see ju kordub, hilisemalt 2020 aasta lõpus.

Kolmandas kvartalis suurenes ehitusmaht 27 protsenti
http://www.err.ee/645072/kolmandas-kvartalis-suurenes-ehitusmaht-27-protsenti
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 27 Nov 2017 14:07

spl wrote: Ulme, et pangad seda järjekordset pseudoreaalsus toetatavad, mille tulemust 2007 me teame ja kõik see ju kordub, hilisemalt 2020 aasta lõpus.

uus põlvkond ullikesi on peale kasvanud, kes ka mõtlevad, et ....
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 27 Nov 2017 15:20

td wrote:
spl wrote: Ulme, et pangad seda järjekordset pseudoreaalsus toetatavad, mille tulemust 2007 me teame ja kõik see ju kordub, hilisemalt 2020 aasta lõpus.

uus põlvkond ullikesi on peale kasvanud, kes ka mõtlevad, et ....


Mul lihtsalt viimasel ajal mõistmatu, kuidas ei saada aru, et Eesti reaalmajandus vaid fiktsioon, mida vedanud EU rahad ja Rootsi pankade laenud. Kui EU rahad kaovad ja uus kv kriis, siis pole enam isegi PUPU vaid PUPU JUKU lausa. Kui vaatan neid kv hindu mille pealt inimesed ostavad, see ulme, kas tõesti eeldatakse, et suudetakse 30 aastat sellist laenu teenindada.

Lihtsalt ma ei saa aru, kuidas ei õpita 2007 aasta vigadest, varsti jälle meedia täis neid "nutu-lugusid", kuidas inimesed hakkavad kodudest ilma jääma. Siia on sobilik pilt teemal spl ei mõista, et millise kohaga inimesed mõtlevad hetkel kv'd soetades....

14344259_1204955849583588_4493759079424414387_n.jpg
14344259_1204955849583588_4493759079424414387_n.jpg (96.14 KiB) Viewed 11833 times
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 27 Nov 2017 17:18

Jälle üks tähelepanu-hoor välja ilmunud. :HEAD
https://elu24.postimees.ee/4324341/ulio ... ine-mccann

Brookes teatas hiljem, et ta tegi selle postituse eesmärgiga näha, kuidas inimesed reageerivad.
"Mulle meeldib lugeda ja jälgida inimeste reaktsioone".

(Aga üldiselt tuleb korrata: Mehed, ärge toitke naisi tasuta tähelepanuga! Ükski naine pole tähelepanu väärt pelgalt seetõttu, et tal on v-agiina. Igaüks peab tähelepanu välja teenima - oled minu vastu kena, saad ka tähelepanu.)
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby r009 » 27 Nov 2017 17:44

spl wrote:
td wrote:
spl wrote: Ulme, et pangad seda järjekordset pseudoreaalsus toetatavad, mille tulemust 2007 me teame ja kõik see ju kordub, hilisemalt 2020 aasta lõpus.

uus põlvkond ullikesi on peale kasvanud, kes ka mõtlevad, et ....


Mul lihtsalt viimasel ajal mõistmatu, kuidas ei saada aru, et Eesti reaalmajandus vaid fiktsioon, mida vedanud EU rahad ja Rootsi pankade laenud. Kui EU rahad kaovad ja uus kv kriis, siis pole enam isegi PUPU vaid PUPU JUKU lausa. Kui vaatan neid kv hindu mille pealt inimesed ostavad, see ulme, kas tõesti eeldatakse, et suudetakse 30 aastat sellist laenu teenindada.

Lihtsalt ma ei saa aru, kuidas ei õpita 2007 aasta vigadest, varsti jälle meedia täis neid "nutu-lugusid", kuidas inimesed hakkavad kodudest ilma jääma. Siia on sobilik pilt teemal spl ei mõista, et millise kohaga inimesed mõtlevad hetkel kv'd soetades....

14344259_1204955849583588_4493759079424414387_n.jpg


Toimuv on täiesti tavaline uus reaalsus, soovitan vanast mitte liiga tugevalt kinni hoida. Tulev on mingi kapitalistlik kommunism, kus suht suvalise teenuste eest saadakse pappi ja ostetakse selle eest mingid massjura. Eliidile jääb kallis ja väärtuslik kaup mis kallineb märkimisväärselt pidevalt. Raha muutub hulpivakaks massiks mida annab suunata arvutuskeskuste abil ja nii lahendatakse kõik vanad võlad jne. Mure on ainult kontrollkeskuste omavaheline positsioonimäng, kes suudab täpsemad arvutused teha. Kuna vanade võlgade tasumine on lootusetu, siis selline hulpimine on teretulnud ja tunduvalt parem kui õigluse otsimine. Meie nõrkus on see, et valemid koostatakse keskeuroopa kasudest lähtudes ja meil pole õigust kohandamist nõuda, aitab vahest vaid koos Venemaaga ähvardamine territooriumi kahanemise suunas, mis peavalemile märkimisväärselt ei meeldi. Vaid kvaliteetne võltsimine ja arvutuskäikude moonutamine annab konkurentsis vastupidamise võime.
r009
 
Posts: 439
Joined: 25 Aug 2010 14:50

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 27 Nov 2017 20:44

r009 wrote: Tulev on mingi kapitalistlik kommunism, kus suht suvalise teenuste eest saadakse pappi ja ostetakse selle eest mingid massjura. Eliidile jääb kallis ja väärtuslik kaup mis kallineb märkimisväärselt pidevalt. /.../ Vaid kvaliteetne võltsimine ja arvutuskäikude moonutamine annab konkurentsis vastupidamise võime.

Minu viimane vanduma panev kogemus oli "kvaliteetviiner" Maks ja Mooritsalt, kus on küll 77% liha, aga viiner on endiselt "innovaatiline" - selle asemel, et viiner suitsust läbi lasta, on sinna pudru sisse segatud suitsumaitselist ainet. Kogu viiner maitseb ühtlaselt paberossi järele, ptüi, krt. Kas mõni firma veel teeb klassikalisi viinereid, kus viinerilint riputatakse raamide peale ja lastakse suitsuahjust läbi?
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 27 Nov 2017 22:29

to td,

mul tekkis visualiseering silmade ees, et istuvad sarisuitsetajad vorstiliini juures ja raputavad sigaretituhka sinna ning pärast pannakse silt, suitsumaitseline vorst....
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 27 Nov 2017 22:35

to r009,

Eesti suurim probleem see, et inimesed lähevad masshüpnoosiga kaasa, mis lõppeb alati kaosega. See kinnisvara masshüpnoos saab meile hukatuslikuks. Ehk kui pool elanikkonda, ennast vastavalt eestlaste aastasadade kommetele: "ära orjastanud", siis tegemist saab olema riigile inimmassiga, kes ühel hetkel ei suuda sisetarbimist enam elus hoida, sest inimestel pole raha enam.
See palgakasv, mis meil olnud jääb suht järsku seisma, inimesed laenates teevad unelmate eeldused, et nende palk pidevalt tõuseb. Vaadates meie reaalset seisu, peaks kv hinnad olema 40% madalamad. Ma hetkel mõtlen: 2020 aasta lõpus või 2021 alguses hilisemalt totaalne "pauk", emakeeli järjekordne totter kordussaade aastast 2007, mille pealkiri: "Inimesed lihtsalt ei õpi !".

Ma ei ütle, et laenu ei võiks võtta, aga mitte niimoodi, kus ei mõelda üldse tulevikule ja osta sellist ülehinnatud saasta, mis turul.


Majandusteadlane: kui me Eesti riigi tulude ja kuludega kohe midagi ette ei võta, teeme varsti pika liu pankrotimäel
http://epl.delfi.ee/news/arvamus/majandusteadlane-kui-me-eesti-riigi-tulude-ja-kuludega-kohe-midagi-ette-ei-vota-teeme-varsti-pika-liu-pankrotimael?id=80302164
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

PreviousNext

Return to Kinnisvarast / Majandusest

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 117 guests