Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Kui oled näinud kusagil "põõsas" Eesti Nokiat vedelemas
anna meile teada, ehk suudame mõtet edasi arendada...

Juhul, kui nägid korterit, mille hinnas tavapärasest vähem nulle...
või ehitamisel kasutati zelatiini.. sosista meile ka.


Kõik head vestlused teretulnud !
Forum rules
Üldiselt, siin kirjutades austa häid tavasid, ära sõima...ole lihtsalt inimene...rohkem palveid pole

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby r009 » 13 Jun 2019 21:13

spl wrote:
S wrote:
Ma tahaks näha neid plaanitavaid suurusjärkusid. Usun, et need on koledad.
Neisse hiigelkateldesse läheks vaevata kogu Eesti küttepuit. Mõttetu ~35% kasuteguriga, mida peeti isegi vene ajal meeletuks raiskamiseks.


Asi on debiilsuse tipp, eriti kus oli jutt, et väärindame puitu, kasutame targalt ja siis läheme reaalsuses kiviaega tagasi , et Eesti Energia tegemata tööd toetada. Palju selle EE juhi palk on 20 kilo +. Naljakas see, et alt. energia tasudega maksame Eesti Energiale peale, et nad saaks meie metsa põletada, sest Ida-Virumaal ju tööd vaja. See sotsiaalne eksperiment toob kaasa mujal töökohtade kao ja kõrged kaugküttehinnad ning see omakorda sotsiaalsed probleemid.

Ma tunnen, et EKRE tulek viib meid lõplikult kiviaega tagasi :?


Kõik võsa ahju, Peeter Võsa ahju (sry Pets), kui on üle siis ahju... Minu arust väga korralik kapitalistlik lähenemine, kui makstakse siis ahju.. Veidi loll, aga väga loogiline... Harjutame end hübriidvõsa kasvatama ja siis tuleb tehnoloogia mis selle massi 3D printeri tooreks muudab ja olemegi kasumis.. Väga pika perspektiiviga kasulik lollus...
r009
 
Posts: 439
Joined: 25 Aug 2010 14:50

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby r009 » 13 Jun 2019 21:25

td wrote:Jah, plasttoit ehk toidusarnane toode on arengusse sisse kirjutatud. K¨llap hakkame nägema kummalisi soolehädasid (soole normaalsete bakterite koosluse muutusest, soole seina läbilaskvuse muutusest, soole seina rakkude kroonilisest kahjustusest, maksarakkude kroonilisest kahjustusest). Pakun et sellesse rubriiki:
1) https://en.wikipedia.org/wiki/Irritable_bowel_syndrome
2) https://en.wikipedia.org/wiki/Inflammat ... el_disease
3) https://en.wikipedia.org/wiki/Colorectal_cancer
4) https://en.wikipedia.org/wiki/Hepatitis#Steatohepatitis


Oh, see on küll teretulnud, nii palju mitmekesistavaid bakterid...
Muideks paar omapära mida olen siin tähele pannud - näiteks kohalikud taimeteed ei tekita veel isegi paari päeva hoidmisega kilet, eestis tavaline.. Paari päeva jooksul lähevad aga käärima või kipuvad roiskuma. Väga suured maitsete erinevused tempertuuridel, eriti pean välja tooma kaktuseviljad, 3-4 selgelt erinevad maitset, sügavhapust kuni ploommagusani. Vürtsikus igast teiset taimest, eriti pean välja tooma rukola mis ajab isegi kergelt suu õhkama. Taimede värvus on ka vinge, mulle raskelt imponeerib kasvava kohvi sügavroheline ja siis tuleb õitsemislaks ja uus rikkus. Kui tahate süüa aloed, siis valige punased lehed, ainus koht kus olen täisküpset aloed saanud. Jne..
r009
 
Posts: 439
Joined: 25 Aug 2010 14:50

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby r009 » 13 Jun 2019 21:28

Spetsid võiks analüüsida Hongmeng OS, tundub et see kipub tõeks saama ja ma isegi kardan (ausalt siiski loodan) selle edu..
r009
 
Posts: 439
Joined: 25 Aug 2010 14:50

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 13 Jun 2019 21:33

spl wrote:Krt see ikka sigaduse tipp, pead pead lendama ja lausa otseses mõttes. Sisuliselt amet lasknud järjekindlalt mürgitada eestlastel, ala maasikad, et selles koguses süües pole mõju. Ala oli vist klaasitäis, lapsed soovad tihti terve kastitäie ära.


Heli Raamets: kurb ja šokeeriv on teada saada ametnike valetamisest
https://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/arvamus/heli-raamets-kurb-ja-sokeeriv-on-teada-saada-ametnike-valetamisest?id=86503675


Selgub, et kuigi lõviosa meie toidulaual olevatest puu- ja köögiviljadest on imporditud, on veterinaar- ja toiduamet võtnud proove peamiselt Eestis kasvatatud puu- ja köögiviljadest, sealhulgas ebaproportsionaalselt suures osas mahetoodetest, et saada paremaid tulemusid. Lisaks on laboritulemused ümber arvutatud, kõik ikka sama eesmärgi nimel.

Liigne mürgitamine ja kur..t mille sissevedamine on aastakümneid olnud teemaks. Siiani ainult väheste inimeste teema. Osad ökotoidu sööjad on siiski sellised kellel mõned organid juba nii pekkis, et jäävad tavapoe toitu süües kohe haigeks või siis neil lapsed kellele tavatoote andmine päädib tursunud või täpilise-mummulise lapsega. Muuseas tean paari peret, kus ka osad ökoloogilised tooted ei aita. Vaid tõesti vaid kontrollitud/järelproovitud tootjate kraam. Mõni ettevõte ju võib kasutada isegi kontrollitud tootjate tooret aga tootmise-säilitamise jms. käigus saastavad millegiga toidu (pakend, säilitusained).

Samas mu oma poiss aastaid süüdistas mind, ema, vanaema ja sugulasi liigsetes konspiratsiooniteooriates. :HEAD Aga nüüd on viimasel ajal tagasihoidlikumaks muutunud. Kahtlustame ta mõnesid tüdruksõprasid ... Mõned neist on aga minumeelest teistpidi toitumisäärmuslased. Talupoja loogika kohaselt ...noh vähe üle võlli.
Loodan väga, et mingisugune muutus keemisasse jms. nüüd ikkagi toimub.
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 13 Jun 2019 21:48

Täitsa p.....
Minu uhke BMW andiski otsad, üsna ootamatult. Viimsel ajal pildus seda mootori veateadet harvemini, täna aga tahtsin poodi minna ja peale käivitamist sureb 10 s pärast välja (kogu aeg samal ajal), ei võtagi tuure üles - siis aga üks kord jälle võttis kuni 3000 pööret. Panin siis mootori seisma ja siis nüüd kordub sama lugu. Kuidas ma siit Norra kolkakülast Rootsi saan ja sealt edasi kolmapäeval Eesti laeva peale? Oijah ......
Mul on küll assisteermise teenus koos 3 päevase tasuta rendiauto võimalusega, aga - logistiliselt keeruline. Kui laupäeval auto ise tööle ei hakka, siis ongi jama käes. See assisteerimise jutt on reklaamiks hea küll, aga kuidas see praktiliselt hakkab välja nägema, ma ei tea.
Nüüd siis on kogemus olemas, et udupeent autot ei tasu osta - ei oska temale kustkiltpoolt läheneda, et viga kõrvaldada.

---
Robotniidukiga Tartus oli ka nagu marsikulguriga: eelmisel kolmapäeval saatis teate, et ei leia kodu üles, päeva pärast aku tühi. Aga pühapäeval miskipärast kadus ka internetiühendus Tartu koduga. Eile vend helistas, et muru kasvab, niiduk on põõsa all kinni.
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby r009 » 13 Jun 2019 22:32

td wrote:Täitsa p.....
Minu uhke BMW andiski otsad, üsna ootamatult. Viimsel ajal pildus seda mootori veateadet harvemini, täna aga tahtsin poodi minna ja peale käivitamist sureb 10 s pärast välja (kogu aeg samal ajal), ei võtagi tuure üles - siis aga üks kord jälle võttis kuni 3000 pööret. Panin siis mootori seisma ja siis nüüd


Lohutan, renoveerin Mitsubishi 3000 GT ja BMW 850i praegu.. See on parajalt tüütu, sest kohalik remontija on aru saanud, et need autod enam odavamaks ei lähe ja järelikult pole ka temal kiiret.. Ja sellest olen ka aru saanud, et mägedes läheb elektroonika väga kergelt lolliks... Samas tahaks elektriautod ära proovida, aga sirge Tesla 300 km võib mägedes 60-90 km osutuda..
r009
 
Posts: 439
Joined: 25 Aug 2010 14:50

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 13 Jun 2019 22:47

Nii, vahepeal vestlesin rootsi IF kindlustuse robotiga. Küsis muuhulgas, et millal plaani tagasi Rootsi sõita (kuna olen autoga "väljamaal"). Seepeale andis mulle kalendri, kus tuleviku kuupäevad olid deaktiveeritud (kõige hilisem oli tänane kuupäev) :HEAD :evil: :evil:
Lõpuks avanes siiski ka vabateksti aken "soovin veel teatada, et ...", kuhu sain kirjutada siis õige kuupäeva ja rääkida ka Tallinki praamist. Ohjah, jääme ootama. Homme õnneks veel tööpäev neil.
---
Robot saatis meilile kirja, et on teate vastu võtnud ja mul ei tule praegu teha mitte midagi muud, kui oodata. Nemad tegutsevad ise edasi. :twisted: :roll:

Ma lähen laadin nüüd auto igaks juhuks asjadest tühjaks .... .
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby oliver253 » 13 Jun 2019 23:40

td wrote:Viimsel ajal pildus seda mootori veateadet harvemini, täna aga tahtsin poodi minna ja peale käivitamist sureb 10 s pärast välja (kogu aeg samal ajal), ei võtagi tuure üles - siis aga üks kord jälle võttis kuni 3000 pööret.


Küll diagnostika leiab vea üles. Minul ei olnud vahepeal kaks nädalat autot vaja ning selle aja jooksul olid närilised käinud mootori kaabeldust maitsmas. Njämm-njämm.

Tarkvara puhul saab mõnikord valida, kui palju infot sulle näidatakse, kas oled tavakasutaja või ekspert. Autode puhul võiks "kobi teenindusse" tulukese asemel sama lähenemine olla ilma lisaseadmete ja peidetud menüüdeta. Aju teab nagunii, milline andur aiateibaid näitab.

r009 wrote:Lohutan, renoveerin Mitsubishi 3000 GT ja BMW 850i praegu ... Samas tahaks elektriautod ära proovida, aga sirge Tesla 300 km võib mägedes 60-90 km osutuda..


VR4 ? :)

Tesla puhul sõltub palju mägedest ja sõidustiilist. Kui laskumisel ei ole vaja palju piduriklotsidega õhku soojendada, siis regeneratiivne pidurdamine taastab ulatust arvestataval määral. Kui sõidad samast mäest üles ja alla, siis allateel peaks suurusjärgus 30% energiast tagasi saama. Kõige kindlam on prooviks rentida ja tüüpilised marsruudid rohkem või vähem pensionäri stiilis läbi sõita.
oliver253
 
Posts: 70
Joined: 10 Jan 2016 02:06

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 14 Jun 2019 00:03

In the 1950s, renowned behavioral biologist Niko Tinbergen articulated the idea of a supernormal stimulus. A supernormal stimulus is essentially an exaggerated, often human-made version of some stimulus that organisms evolved to respond to in certain ways.


Meenuvad ülemaitsestatud maasikamaitselised tooted, eksole. Aga tegelikult räägib psühholoog hoopis seksrobotite tulevikust
https://www.psychologytoday.com/us/blog ... vilization
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 14 Jun 2019 00:09

oliver253 wrote:
td wrote:Viimsel ajal pildus seda mootori veateadet harvemini, täna aga tahtsin poodi minna ja peale käivitamist sureb 10 s pärast välja (kogu aeg samal ajal), ei võtagi tuure üles - siis aga üks kord jälle võttis kuni 3000 pööret.


Küll diagnostika leiab vea üles. Minul ei olnud vahepeal kaks nädalat autot vaja ning selle aja jooksul olid närilised käinud mootori kaabeldust maitsmas. Njämm-njämm.

Auto multimenüüs on koht, kus saab saata andmed üle mobiilivõrgu auto koduteenindusse Karlstadis, olen juba kaks korda saatnud (märtsis ja täna), ei kippu ega kõppu, kirjutasin maikuus ka sinna töökotta kirja, mingi tibi vastas, et helistagu ma vajadusel bmw teedeassistendile, ma siis lühivormis viisakalt tänasin vastuse eest. Eks näis, mis homne päev suhtluses kindlustusega toob. Võõras riigis on ju raske asju ajada, oleks ju hea, kui täiskindlustus selle asjaajamise ka korda ajab, aga kardan, et see on peenike tekst ja reklaaminipp. Teedeassistent on ka veel variant, autol on garantiiaeg ja see teenus 5 aastat. Mul õnneks natuke aega on, laev Stockholmist väljub kolmapäeval.
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 14 Jun 2019 00:17

oliver253 wrote:Tesla puhul sõltub palju mägedest ja sõidustiilist. Kui laskumisel ei ole vaja palju piduriklotsidega õhku soojendada, siis regeneratiivne pidurdamine taastab ulatust arvestataval määral. Kui sõidad samast mäest üles ja alla, siis allateel peaks suurusjärgus 30% energiast tagasi saama. Kõige kindlam on prooviks rentida ja tüüpilised marsruudid rohkem või vähem pensionäri stiilis läbi sõita.

Minu diiselmootoriga bmw-l (mida alles veebruaris kiitsin) on ka akulaadimise funktsioon tühikäigul. Mägedest alla sõites jääb sellest väheks, enne asulat samuti (peab lisaks ikka pidurdama ka). Keskmine kütusekulu kahe aastaga 6,5 l/100 km. Minu sõidustiil on suhteliselt kiire kiirendamine ja mootoriga pidurdamine (piisav distants eessõitjaga). Vanal Nissanil kippus piduri ketas seetõttu rooste minema. :twisted:
Imestan, kuidas Ott ilma piduriteta suutis rallit sõita ja oma kohta hoida. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 14 Jun 2019 00:28

td wrote:
In the 1950s, renowned behavioral biologist Niko Tinbergen articulated the idea of a supernormal stimulus. A supernormal stimulus is essentially an exaggerated, often human-made version of some stimulus that organisms evolved to respond to in certain ways.


Meenuvad ülemaitsestatud maasikamaitselised tooted, eksole. Aga tegelikult räägib psühholoog hoopis seksrobotite tulevikust
https://www.psychologytoday.com/us/blog ... vilization

Jutt on meestest, kes p o r n o ajastul ei oska enam normaalse naisega rahul olla. Aga tekkis mõte, et kas naistega pole mitte sama: filmid, raamatud pluss ülitähelepanu sotsmeedias - ja siis see tavaline mehike on liiga igav ja tundetu. :idea: :!:
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 14 Jun 2019 01:14

alanud on konservatiivsete YT kanalite ülekolimine Bitchute'i, sest YT sulgeb neid.
ka Jordan Peterson plaanib tulla välja tsensuurita keskkonnaga:
https://www.zerohedge.com/news/2019-06- ... platform-0

oli ka probleem, et PayPal, Patreon jt. ei lase arveldada nendel keskkondadel. See loob muidugi vundamendi ...koinide jõudsaks tulekuks.

Kas tunnete, kui tugevalt vasakpoolsed viimastel aastatel peale suruvad?! Veel 5 aastat tagasi oli põhiline nende muinasjutt võrdsusest ja garantiidest ühiskonnas.Olin ka ise selle uskuja. Nüüd aga lausrünnak parempoolsuse vastu - muuhulgas ka sildistamisega. Kas nad tunnetavad järgmiste valimiste kaotuse hõngu? Hrmul on suured silmad, sest enamus valijatest on siiski ullikesed, aga mine tea, võibolla kardavadki propaganda mõju nendele ullikestele. Minu puhul mõjus see agressiivne vasakpoolsus aga tõrjuvalt, läksin rohkem paremale kui enne oskasin endast arvata.
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 14 Jun 2019 02:12

kuidas vanal hallil ajal dubstep'i mängiti? Aga võibolla niiviisi? :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=ypuaJLHK_LQ
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 14 Jun 2019 10:00

td wrote:Meenuvad ülemaitsestatud maasikamaitselised tooted, eksole. Aga tegelikult räägib psühholoog hoopis seksrobotite tulevikust
https://www.psychologytoday.com/us/blog ... vilization

spämm siis kolmetäheline iksi sisaldav võõrsõna
Aga vaadates asja teisest küljest (noh ütleme - looduskaunite vaadete risustamise seisukohalt) kas pole see samas ideaalne vahend pannagi osa inimkonnast maatriksisse (ühe maslowi suht alumise ja olulise kihi vajaduste osas), ja selliselt et selle tulemusel ökoloogiline (inimkonna kui terviku) jalajälg liigselt ei suureneks (mida ta teeks naturaalsel teel).
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby r009 » 15 Jun 2019 10:21

Spetsid, analüüsige Hongmengi, võrreldes selle uudisega teised on tühised, eriti kui see ka laptopides hästi hakkab funktsima..
r009
 
Posts: 439
Joined: 25 Aug 2010 14:50

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 15 Jun 2019 17:54

täiendus minu autosaagale.

Loomulikult kindlustusfirma minu avaldusele ei vastanud (isegi mitte nii, et soovitada, mida peaksin edasi tegema, kui nemad ei saa aidata - hea kindlustunne küll!). Proovisn helistada, kohtusin robotiga, kes tahtis hakata arendama sama vestlust, mille ma juba arvutis olin lõpetanud.

Aga see-eest BMW garantiiteenus oli asjalik, tuli vaid telefonirobotis oodata kolm minutit ja ühendus inimesega loodud. Organiseeriti autovedu lähimasse BMW töökotta, autoveo mees oli muidugi tavaline nooremas keskeas transamees, kes moodsate autode riketest jagas sama vähe kui mina. Nii palju siiski, et ta leidis auto aku üles (pagasinukus katte all), auto instruktsioonis oli selle kohta märge, et tarbijal pole vaja midagi akust teada .....)
Seega, autot hakatakse parandama alles esmaspäeval.
Siis helistas mulle tagasi BMW garantiiteenus ja küsis, et kas mul on kuskil elada ja kas ma soovin taksot. Ma ütlesin, et ainuke asi, mida mul vaja on, on korras auto ja minu ja asjade transport sinna korras auto juurde. Leppisime kokku, et esmaspäeval helistan neile tagasi, kui midagi rohkemat on auto kohta selgunud.....
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 16 Jun 2019 19:49

uudis seoses kullaga

Central Banks Are Ditching the Dollar for Gold

First-quarter gold purchases by central banks, led by Russia and China, were the highest in six years as countries diversify their assets away from the U.S. dollar.

https://www.bloomberg.com/news/articles ... YdwvjvL0XA
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 17 Jun 2019 10:29

... jaa vaikselt avanevad erinevad overtoni aknakesed ka meil
https://ekspress.delfi.ee/elu/uue-aja-k ... d=86534237

miskipärast on siiamaani arvatud olevat kultuuri kui sellise üheks alustaladeks (st kultuur kui selline sai alguse siis kui ...) seda kuidas erinevad rahvad oma surnuid on matnud või matavad. Ma pakun et keemia- ja toiduainetööstuse arenedes saab värskelt lahkunust ka palju kasulikumat kraami kui lihtsalt aiamulda.

Eks see identiteedi (kultuuri) lõhkumine on ka üks olulisemaid etappe amorfse massi kujundamisel (muude social engineeringu vahendite seas), millest siis voolida seda mida parajasti tahetakse, või siis suisa veenda neid ennast ise massiliselt enneagselt komposteerima (kas pole üllas tuua see väike ohver looduse ilu nimel). AJonesil oli ses mõttes õigus et selle homogeense massi seas on hiljem vaja on välja mõelda kunstlikke identiteete (alates varajasest, a la kes mängib Fortnite'i, kes Clash Royale'i, sealt edasi vanemaks saades kliimareligioon jne), et siis "jaga ja valitse" põhimõttel edasi toimetada.

See et keegi on nt sündinud tasasel maal (ja sealt rahu ja tasakaal) - vot see ei lähe mitte. Valige kas olete parempoolsed või vasakpoolsed, jne.
(nüüd driftis komposteerimisest piisavalt kaugele seega parem lõpetan)
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 17 Jun 2019 12:53

kordamine on tarkuse ema, veelkord rasvumise ja 2. tüüpi diabeedi mehhanism, tänapäeva epideemia
https://youtu.be/7zzsFnfW0Jk?t=106

(ma arvan, et see on üldse üks olulisemaid asju, mida oma tervise hoidmisest peaks teadma 21. sajandi alguses, toidureklaamide pimestavas valguses)
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 17 Jun 2019 14:45

Paul teeb jälle väikese ülevaate trendidest
https://www.youtube.com/watch?v=_9Mbh0PsVw4

minu jaoks videos kõige šokeerivam oli siiski see, et meesteriiete poes polnud mitte midagi mehelikku osta ...
olen sageli tundnud seda poes käies, et minu maitsele lihtsalt midagi pole, nüüd sain aru, miks
(vt. ka meestevaenulikud reklaamid jms.)
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 17 Jun 2019 18:13

Auto on paranduses, saab valmis kolmapäevaks (seega laevapiletid annuleerisin). "AGR ventiil" on vigane, parandus maksab 7500 NOK ja "nad ei tea, kas see läheb garantii alla" (auto läbisõit vaid alla 28 000 km).
Ehk siis jah, looda iseendale ja oma rahale ja ära usu juttu garantiidest ja hõlpsast abist. (BMW assisterimisteenus oli siiski enam-vähem)

samal ajal Suurbritannias:
https://www.thisismoney.co.uk/money/car ... issue.html

ehk üle maailma vajab välja vahetamist 1,6 miljonit klappi ja järjekorrad on kuni 2 kuud ... Tegemist siiski natuke vanemate autodega kui mul.
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 17 Jun 2019 18:54

jätan selle siia - hispaania sotsialistist feminist tahaks sündivad poisid kastreerida
https://www.newmediacentral.net/spanish ... -at-birth/
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 17 Jun 2019 21:54

pop wrote:... jaa vaikselt avanevad erinevad overtoni aknakesed ka meil
https://ekspress.delfi.ee/elu/uue-aja-k ... d=86534237

:mrgreen: Unustagu ära...Ettepanek siis hiljem kõige lühemat teed pidi surnu kehas ladestunud jääkained ja ravimid jms. kõige lühemat teed pidi järgmise põlvkonna organismi sokutada....
Juku ...võta veel mõned vanaisa kompostist kasvatatud maasikad... :HEAD
Surnute ja matmisega seoses on soomes praegu tulipunktis üks salapärane matmispaik. Õigemini surnute uputamiskoht. 400 aastat kestnud (saami?) traditsioon. Täpsemalt on sinna uputatud vaid naisi. Huvitavaks teeb selle koha veel ka asjaolu, et sealt saadud jäänustest saab võtta DNA-d ja ka hästisäilinud hammaste, esemete jms. abil määrata muid detaile. Kuna soome pinnas on valdavalt happeline siis seal enamasti suurt midagi ei ole säilinud. https://yle.fi/uutiset/3-10826032
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 17 Jun 2019 22:08

Nii ...soomlased katsetavad õhust toidu tootmist... :?
https://yle.fi/uutiset/3-10833123
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 17 Jun 2019 22:13

td wrote:Paul teeb jälle väikese ülevaate trendidest
https://www.youtube.com/watch?v=_9Mbh0PsVw4

minu jaoks videos kõige šokeerivam oli siiski see, et meesteriiete poes polnud mitte midagi mehelikku osta ...
olen sageli tundnud seda poes käies, et minu maitsele lihtsalt midagi pole, nüüd sain aru, miks
(vt. ka meestevaenulikud reklaamid jms.)


Sama jama siin. Tahaks suveriideid aga pean vist kaltsukaid kammima minema. Roosa, helesinine jms. mida ma jälestan. Ja lõiked... :HEAD :HEAD :HEAD Ja materjalid on ka hetkel sellised. et ... :HEAD
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 17 Jun 2019 23:26

Hea mees, kes lubabki ;)


Pariisi Jumalaema kirikule miljoneid lubanud rikkurid ei ole sentigi maksnud
https://www.postimees.ee/6709794/pariisi-jumalaema-kirikule-miljoneid-lubanud-rikkurid-ei-ole-sentigi-maksnud
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 18 Jun 2019 00:52

td wrote:Paul teeb jälle väikese ülevaate trendidest
https://www.youtube.com/watch?v=_9Mbh0PsVw4

https://www.youtube.com/watch?v=_9Mbh0PsVw4&t=5m30s
see on klipi kvintessents, polegi palju overtoni aknaid jäänud

ma olen aru saanud et mõned sarimõrvarid saavad kah mingi rahulduse, et siis "why not to treat them with the same respect, since it is just a SPAM orientation" (or something, I am lost).
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 18 Jun 2019 12:15

#MGTOW
looduslapsed saavad teada, et nad ei ole laste isa ("Idiokraatia" väljalõigatud klipid? :P )
https://www.youtube.com/watch?v=AAR9ikdpTb4
Last edited by td on 18 Jun 2019 13:25, edited 2 times in total.
td
 
Posts: 19581
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 18 Jun 2019 12:52

Eesti Energia juhid arvavad, et juhtimine on vaid ülikõrgete palkade vastuvõtmine. See probleem oli ammu teada, mitte midagi ei tehtud selleks. Nüüd üritatakse nö leida süüdlane, leiti Venemaa elekter, kõik teavad see pole nii vaid EE juhtide tegemata töö ja probleemide pidev edasilükkamine.

Analüüs: Venemaa elekter on kvoodihinna kõrval tühine
https://majandus24.postimees.ee/6710182/analuus-venemaa-elekter-on-kvoodihinna-korval-tuhine

---

Kuidas PR's seda kutsutakse, kuidas mätsid tõelist probleemi kinni teise pseudoprobleemiga (Sutteri lähenemistee). Spin off ?
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

PreviousNext

Return to Kinnisvarast / Majandusest

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 109 guests