Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Kui oled näinud kusagil "põõsas" Eesti Nokiat vedelemas
anna meile teada, ehk suudame mõtet edasi arendada...

Juhul, kui nägid korterit, mille hinnas tavapärasest vähem nulle...
või ehitamisel kasutati zelatiini.. sosista meile ka.


Kõik head vestlused teretulnud !
Forum rules
Üldiselt, siin kirjutades austa häid tavasid, ära sõima...ole lihtsalt inimene...rohkem palveid pole

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby h » 20 Jun 2019 19:45

Mehe väärtuse ja taseme hindamise üks kriteeriume võiks olla see, kuidas ta suhtub tarka, intelligentsesse ja seesmiselt tugevasse naisesse. Ja lisaks juurde, et kuidas ta suhtub lastesse. Nüüd selgub, et uuringud lausa kinnitavad seda:

https://www.bigperspectives.com/2018/12 ... _bLLhWRIBQ
h
 
Posts: 1801
Joined: 26 Dec 2013 12:20

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 20 Jun 2019 22:08

Naljakas alkoholisõda alanud. Miks peaks iseseisev riik teistega kooskõlastama aktsiise ? Kui tavaliselt usun, et Eesti pool valetab, siis seekord tekib tunne, et lätlased.

Läti poliitikud süüdistavad Eesti valitsust alkoholiaktsiisi langetamisel kokkulepete rikkumises
https://www.err.ee/954571/lati-poliitikud-suudistavad-eesti-valitsust-alkoholiaktsiisi-langetamisel-kokkulepete-rikkumises
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 21 Jun 2019 12:41

ZH-s päris huvitav ülevaade rahvaarvu kasvust
https://www.zerohedge.com/news/2019-06- ... l-come-end

Sellega seoses tekkib varem või hiljem (puhtpragmaatiline) küsimus (jättes eetikad kõrvale) - kes vastutab tagajärgede eest kui "kärsad-per-ruutmeeter" suhe kusagil sedavõrd kaldu kisub et üksiku kärsa heaolu oluliselt langeb. Kas seda koormat peaksid kandma need kes on suutnud tasakaalu normi piires hoida? (mainisin meelega et "jätame eetika kõrvale" (mitte et mul seda ei oleks) - kuivõrd kahjuks eetika inimkonna kulgemissuunda väga ei määra).

Kõigilie meenub ilmselt ka Matrixi lõik.
https://www.youtube.com/watch?v=JrBdYmStZJ4&t=2m14s
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 21 Jun 2019 14:25

Olen siis nüüd eile õhtust tagasi kodus. Auto paistab töötavat. Taksosõit minu töökohast autoparandustöökotta kestis 1,5 tundi (üle mägede) ja maksis ca 300 eurot, õnneks ise ei pidanud maksma. Eks vaatab, kas mingi arve mulle kunagi esitatakse (omavastutus vms.) või mitte.
Mägedes veel toomingas õitses, all orus fjordi ääres olid juba kastanidki ära õitsenud...
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 21 Jun 2019 14:30

pop wrote:Sellega seoses tekkib varem või hiljem (puhtpragmaatiline) küsimus (jättes eetikad kõrvale) - kes vastutab tagajärgede eest kui "kärsad-per-ruutmeeter" suhe kusagil sedavõrd kaldu kisub et üksiku kärsa heaolu oluliselt langeb. Kas seda koormat peaksid kandma need kes on suutnud tasakaalu normi piires hoida?

kellel mass, sellel (ees)õigus.
paljunemise piiramine endasuguste seas ei ole lahendus, sest sinu grupp inimesi jääb vähemusse ja muutub nõrgaks võrreldes teistega .... huvitav mänguteooria situatsioon: pead sibama teistest kiiremini katastroofi suunas, sest muidu hukkud juba enne katastroofi saabumist.

minu stsenaarium on see, et ühel ajahetkel X üks grupp "kauneid loodusvaateid armastavaid" inimesi loob uue biorelva, vaktsineerib teatud osa inimesi selle vastu ja siis laseb selle relva lahti ..... kas tekkivat biomassi kasutada komposteerimiseks või muuks otstarbeks, on juba sekundaarne küsimus ("jätame eetika kõrvale" ka siin). Küsimus on vaid selles, missuguses ilmajaos see relv luuakse. Olles lugenud Hiina võimude mittehumaansetest tegemistest vanglates (vangide surmamõistmine elundidoonoriteks), siis ei imestaks, kui initsiatiiv tulekski sealtpoolt ....
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 21 Jun 2019 15:57

td wrote:/.../et ühel ajahetkel X üks grupp "kauneid loodusvaateid armastavaid" inimesi loob uue biorelva, vaktsineerib teatud osa inimesi selle vastu ja siis laseb selle relva lahti/.../Küsimus on vaid selles, missuguses ilmajaos see relv luuakse./.../

Kaldun igati nõustuma. Samas GSK, Pfizer jne peakorterid ja research-facility'd tunduvad seniajani veel õhtumaade kontrolli all olevat (aga eks sa tea paremini). Hiina meditsiin on küll kuulus, samas tundub see olevat ikka lokaalne ja patsiendikeskne (ja kui ei olegi siis teame me sellest ka ilmselt vähem kui GSK-st või Pfizerist jt).
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 21 Jun 2019 17:07

Telliskivi arengute valguses tundub et ka eestlased hakkavad taspisi lolliks minema. Väidetavalt mägipiirkondades vendetta aitab mh raskeid kuritegusid ära hoida kuna siis on ette teada et järgmisena kustub mõni sugulane. Eestlasel (st antud kontingendil) võib aga ka sellest savi olla (mägipiirkondades suheldakse omavahel ülitihedalt ja sugulastest hoolitakse väga).
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 21 Jun 2019 18:08

pop wrote:Telliskivi arengute valguses tundub et ka eestlased hakkavad taspisi lolliks minema. Väidetavalt mägipiirkondades vendetta aitab mh raskeid kuritegusid ära hoida kuna siis on ette teada et järgmisena kustub mõni sugulane. Eestlasel (st antud kontingendil) võib aga ka sellest savi olla (mägipiirkondades suheldakse omavahel ülitihedalt ja sugulastest hoolitakse väga).

Liiga soojad ilmad meil viimasel ajal. :? Soe öö...katus mõnedel läheb liiga nobedalt jooksma. Eriti siis kui süütenöörike ka looduse poolt lühike antud. (liiklusõnnetused meil soojade ilmadega alati laes. Lisaks agressiivsusele (eriti kuumadel ilmadel esineb kaklemist juhtide vahel) siis ka uimasus ja tähelepanulangus jms. Tehakse eriti lolle vigu...
Soomlastel on ees selle sajandi kõige soojem Jaan (Juhannus). Seal ollakse lausa nii mures, et tänavu seda asjaolu (kõige rohkemate hukkunutega-vigastatutega-konfliktidega nädalavahetus niigi ) antakse teada igast meediakanalist jne. Mida soojem seda kurvem... :? Otsustage ise.
https://yle.fi/uutiset/3-10831700
Kaunist (turvalist...kui ise oskate olla, siis jälgige omaenda sugulasi-sõpru. Eriline riskirühm mehed.) Jaani.
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 21 Jun 2019 18:32

spl wrote:Naljakas alkoholisõda alanud. Miks peaks iseseisev riik teistega kooskõlastama aktsiise ? Kui tavaliselt usun, et Eesti pool valetab, siis seekord tekib tunne, et lätlased.

Läti poliitikud süüdistavad Eesti valitsust alkoholiaktsiisi langetamisel kokkulepete rikkumises
https://www.err.ee/954571/lati-poliitikud-suudistavad-eesti-valitsust-alkoholiaktsiisi-langetamisel-kokkulepete-rikkumises

;) Oss tegigi mingid salaprotokollid. :?: Samas mida see meedia ulub? Mida suhtarvult väiksem on võit, seda lojumalt on motivaatorit järele minna kuigi maksuvahe võib ju olla endine. 8-) Lätlased peavad sama suhte säilitamiseks siiski tunduvalt rohkem maksu alandama. :HEAD
Teine asi on igasugused muud mõjurid ja ka harjumused. Nüüd kahjuks on lugu sedasi (pärast pimestavat hinnatõusu), et inimestel on tekkinud harjumus Lätis käia. Ka muudel kaupadel on motiveeriv hinnavahe. Lisaks on nüüd rajatud ka teisele poole piiri infrastruktuur (poed, optimeeritud tarneahel jne. mida ju mingid aastatd tagasi ei olmud olemas) ja meite pool seda hävitatud (maapoed kinni ja polegi muud teha kui lähim pood ongi nüüd seal). Kui aga selgub, et piiripoodidel on võimekust nüüd hindasid veel allapoole tuua ( investeeringud on varem tagasi teenitud ja tuleb igal juhul vaid masinat võimalikult pikalt (kasvõi olematu marginaaliga) töös hoida, siis võivad hinnad seal tublisti alaneda juurdehindluse arvelt.
P.S. Tallinnasse ALKO 1000 on ka nüüd piiripeal teenitud rasva ja turuosa abik end niigi ülekuumenenud poeärisse sisse trügimas. Ajalooline MÖÖBLIMAJA muutub nende poeks. :shock:
P.S. Ka Lidl lendas tegudega peale. Hr. Rüütelmaa vmtoligi. nimeline autokaupmehe (omalajal sai seda ju usinalt jälgida) impeeriumi üks peahoone tõmmatakse maha. Hoone ei kõlba isegi ostuangaariks.
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 21 Jun 2019 18:41

pop wrote:

Peale Nepaali maavärinat katkestas India pooleks aastaks igasuguse abi ja suhted, kuivõrd (Nepaali) maoistide fraktsioon tahtis teha Hiinale meelepäraseid otsuseid, ka veevarustuse planeerimise osas (Himaalaja on ju suurim tasuta puhta kondensvee allikas, oma liustike näol, ja mis garanteeritult töötab igavesti - kuivõrd sel kõrgusel õhk jahtub/jäätub alati, ja kustahes maakeral.)
Praegune Nepaali ja India vaheline peamine "kana" ongi see KUHU Nepaal teeb oma veehoidlad ja tammid - India loomulikult soovib et need oleksid vahetult India piiri lähedal, Nepaalile endale oleks aga kasulikumad hoopis teistes ja India põhjapiirist kaugemates kohtades.
Kui Nepaali juhiks Trumbi laadne tegelane siis oleks läbirääkimiseks päris palju "ruumi", ja võrreldamatult suurem kasum tiksuks mitte mäepiletite müügist (ja sinna laibakuhja otsa nagunii varsti keegi ronida ei taha), vaid hoopis vesikonna planeerimise diilidest.

my 2 cents .... (ülemine teema tuli pikemalt jutuks töö käigus)


Trump andis avalikult teada, et ta jättis vähe aega tagasi napilt nupulevajutuse ära... Sest seda võib ju iga kell seda teha... :shock:
Elame nüüd püssirohutünni otsas. Iraanist ja lähedusest liikuma pääsenud masside kõrval on Süüria jms. pagulastevoog suht olematu nire. :shock:
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 22 Jun 2019 10:10

Kunst kui investeering. Seis on vilets. Loos on kokku võetud tavalise inimese tasandil lihtsamad tõed. Kui ei ole tipptegija tuntud töö ...siis väärtus on enamasti kukkunud 50-70%. Lihtsalt romantilised pildid, meeste portreed jms. puhul soovitatakse sageli lausa ära kruntida ja ise midagi peale maalida... :o
https://yle.fi/uutiset/3-10837389
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 22 Jun 2019 10:45

Aga karupildid müüvad end hästi ... :lol:
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 23 Jun 2019 12:12

näis. kuidas see asi laheneb ...
https://youtu.be/LT9eyK9Vq5E

veidi varem üks teine juhtum ühe teise kuulsusega - jälle memuaariraamat
https://abcnews.go.com/US/bill-cosby-ac ... d=54417214
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 23 Jun 2019 12:39

ohjah, ajakirjanik on jälle natuke fantaseerinud
https://forte.delfi.ee/news/teadus/evol ... d=86618823

asja võiks kokku võtta selle nime all:
https://www.medicalnewstoday.com/articles/318987.php
see on koht, kuhu kinnituvad kaela tagumised suured lihased ja ka "normaalsetel" inimestel on selle koha peal "muhk"
https://en.wikipedia.org/wiki/External_ ... otuberance
kui tekkib luustumine kõõluse suunas, on tegemist kinnituskoha kroonilise ülekoormusega ja organismi reaktsiooniga sellele (et koormust kinnituskohal paremini jaotada vms.), võib kaasneda muidugi ka lokaalne põletik (mikrotraumadest?), mis on valu põhjuseks.
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 23 Jun 2019 19:00

siia otsa natuke migtau juttu
https://www.youtube.com/watch?v=tMMf21bLRQw&t=1m15s
Sellises vanuses on osa asju näkku kirjutatud (nagu juuresoleval videol ka näha). Ma ei saanud aru kas ta on ise "WGTOW" olekus (ja teenib lihtsalt neti elatist), või on ikka kellegagi koos.
Tundub et feministidele hakkab mingi teadmus tekkima praeguseks (et lahendus tekkinud probleemile on ikka midagi muud kui eeldati).
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 23 Jun 2019 19:23

ja siin on ühe teise sädistaja vabandus, mille sisu on et kui keegi ongi ärakulutatud madrats siis hetkel on ta siiski Sinuga ja ainult Sinuga ! (?)
Ja see eelmine tädia räägib täpselt vastupidist juttu (noh, või lihtsalt teenindab oma netisegmendi ootusi).

=====================
kohalik õrnem pool on väga naiselik (heas mõttes), ainult mehed surevad vara ära (ja natuke robustsed on vist ka), eks ka majandusolukord ja pidevad ellujäämismõtted hakkavad arvatavasti normaalseid peresuhteid sageli segama. Vägisi meenub Woland ("tavalised, kohati isegi kaastundlikud inimesed, lihtsalt korteriprobleem on nad ära rikkunud").
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 24 Jun 2019 11:56

#MGTOW
allikas: https://www.reddit.com/r/MGTOW/comments ... got_raped/

34-aastane naine kohtus läbi interneti ühe mehega, avaldas, et tahab last, kohtumisel uimastas mehe ja vägistas (peale 1 pudelit koos joodud veini ei mäletanud mees toimunust midagi), 9 kuu pärast laps koos kõige järgnevaga.

sarnaseid lugusid on olnud alaealistega - vanem daam meelitab seksile, poisi täisealiseks saades hakkab daamile maksma alimente ...

vaat selline 'Baby rabies' - küllap hakkame kohtama selliseid meeleheitel hilistes 30-ndates endisi karussellisõitjaid järjest rohkem, kui MGTOW levib massidesse.
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 24 Jun 2019 12:26

NYT sõnakasutuse muutused 1970...2018
veel huvitavamad tõusutrendidest on langustrendid: church, duties :(
https://i.redd.it/1hjatfxsc1631.jpg
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 24 Jun 2019 13:19

Hmmm.... avastasin oma aiast kaks valget kärbseseent - koha pealt, kus eelmisel aasal oli nii kuiv, et mustikad ära kuivasid. :roll: Varem pole seal seeni olnud.
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 24 Jun 2019 17:32

td wrote:Hmmm.... avastasin oma aiast kaks valget kärbseseent - koha pealt, kus eelmisel aasal oli nii kuiv, et mustikad ära kuivasid. :roll: Varem pole seal seeni olnud.


Järgmine aasta siis magic mushshrooms saak ka :lol:
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 24 Jun 2019 17:35

Vaadates jätkuvat trendi, siis Eesti ja Põhjamaad varsti juba kliimapõgenike sihtkoht (la France jne).

Euroopat on tabamas harjumatult varajane kuumalaine
https://www.err.ee/955251/euroopat-on-tabamas-harjumatult-varajane-kuumalaine

Viimane kuumalaine puhul keelas Prantsumaa linnapea suremise ära :twisted:
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 24 Jun 2019 22:52

spl wrote:Vaadates jätkuvat trendi, siis Eesti ja Põhjamaad varsti juba kliimapõgenike sihtkoht (la France jne).

Euroopat on tabamas harjumatult varajane kuumalaine
https://www.err.ee/955251/euroopat-on-tabamas-harjumatult-varajane-kuumalaine

Viimane kuumalaine puhul keelas Prantsumaa linnapea suremise ära :twisted:


Juba nägingi trammis nelja vanema põlvkonna prantslast kohvritega lennujaamast Vabaduse väljakule sõitmas.
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby Majandushuviline » 25 Jun 2019 01:24

spl wrote:Vaadates jätkuvat trendi, siis Eesti ja Põhjamaad varsti juba kliimapõgenike sihtkoht (la France jne).
Euroopat on tabamas harjumatult varajane kuumalaine

Jahenemine võib veidi aega võtta:
No support for an approaching grand solar minimum comes from the analysis of the ~ 1000-yr Eddy and ~ 2400-yr Bray cycles. Analysis of these two long solar cycles indicates that we are probably in a prolonged warm period likely to last for several more centuries. Analogue analysis suggests an increased probability that the next low in the Bray cycle around 4000 AD could mark the start of the next glacial period.
Lisaks: The evidence for a persistent irregular climate cycle with a period of 2400±200 years is strong. There is compelling evidence of a solar cycle of about the same length and phase; suggesting that the solar cycle might be causing the climate cycle
Leitud on muidki sagedusi:
Cooling as indicated in Fig. 2 can therefore be predicted for the near future, in complete agreement with the lacking temperature increase since 15 years. The further future temperatures can be predicted to continue to decrease, based on the knowledge of the Fourier components.
Majandushuviline
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 25 Jun 2019 09:46

spl wrote:
td wrote:Hmmm.... avastasin oma aiast kaks valget kärbseseent - koha pealt, kus eelmisel aasal oli nii kuiv, et mustikad ära kuivasid. :roll: Varem pole seal seeni olnud.


Järgmine aasta siis magic mushshrooms saak ka :lol:

Valge kärbseseen on selline tore seen, et esimestel päevadel tekkib neerupuudulikkus, nädala lõpuks aga maksapuudulikkus - siis aitab vaid maksasiirdamine või suur ime.
Selle koha peal on varem olnud üksikuid väikseid peene varrega seeni, mille nime ei oskagi anda, aga küllap eelmise aasta põud kõrvetas nood minema ja vaikselt oma aega ootav valge kärbseseen võttis võimust ja otsustas lausa viljakehad kasvatada. Sealt 5 meetri kaugusele panin kunagi toiduseente puhastamise jääke, aga nood ei otsustanud kasvama minna. Viis meetrit teisel pool on aga kasepuraviku ala.
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 25 Jun 2019 11:44

:lol: :lol: tüüpiline alajaam arhitektuur. Ma ei tea kus inimesed seal maja näevad, ma näen järjekordset alajaama, liinid lihtsalt puudu. Usun see Eleringi salaplaan, et laseme inimestel teha alajaamade tüüpi maju ja siis üks hetk saab inimesed trafodega asendada. Viimsis tuleb ka päris palju alajaamu :twisted: :twisted:

Naabreid häirib Nõmmele ehitusluba rikkudes rajatud villa
https://epl.delfi.ee/uudised/naabreid-hairib-nommele-ehitusluba-rikkudes-rajatud-villa?id=86614419
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 25 Jun 2019 13:12

spl wrote:/.../Ma ei tea kus inimesed seal maja näevad, ma näen järjekordset alajaama/.../
https://epl.delfi.ee/uudised/naabreid-hairib-nommele-ehitusluba-rikkudes-rajatud-villa?id=86614419

Arhitektihakatised ja omanik on ehk inspiratsiooni saanud meie enda Suaremaa-mehe Louis Kahni shedöövritest, teatud "mööndustega". Meenutab kunagist pikri nalja kus isa ja poeg tahtsid pereemale naistepäevaks veinikastmes küpsetatud hane pakkuda, loomulikult polnud asju saada ja hani tuli asendada sinise supikanaga (nagu nad enamasti olid), vein isa ettepanekul zhiguli õllega jne. Keegi seda muidugi ei söönud, ja lugu lõppes kokkuvõttega et "kui paari päeva pärast hais köögis väljakannatamatuks muutus, viskasime selle kulinaarsete püüdluste tulemuse muu solgiga välja".
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 25 Jun 2019 13:20

Majandushuviline wrote:/..../ Leitud on muidki sagedusi:
Cooling as indicated in Fig. 2 can therefore be predicted for the near future, in complete agreement with the lacking temperature increase since 15 years. The further future temperatures can be predicted to continue to decrease, based on the knowledge of the Fourier components.

Ja selle taustal mõtleme nüüd selle püünele upitatud Rootsi koolitüdruku peale, kes kõiki kliimasoojenemise-religiooni fanaatikuid (ja ka teisi koolilapsi) üle maailma "insipreerib". Lapsed pevad tegelema lasteasjadega juba nende endi huvides (ja erinevalt paljudest muudest argumentidest ei ole "laps" kasutamine nn "argumentum ad hominem", kuivõrd lapse "staatusest" (st vanusest) just paljud asjad tulenevadki).

Ja ajupestuid tuleb juurde ka siitsamast.
Mingi väljundi ja eneseteostuse puudumine tundub olevat pealekasvava põlvkonna üks muredest (aga võibolla ütlesid sedasama lauset juba vanad roomlased).
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 25 Jun 2019 13:23

rraisk !!!!
(ja mul polegi muid normaalseid alternatiive kui hakata viljakale maale läbi Varssavi vms kärutama, raisates ära sisuliselt kogu päeva)
see krdi nordika on varsti samasugune pränd-neim nagu põuing-mäks !
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby r009 » 25 Jun 2019 20:24

pop wrote:rraisk !!!!
(ja mul polegi muid normaalseid alternatiive kui hakata viljakale maale läbi Varssavi vms kärutama, raisates ära sisuliselt kogu päeva)
see krdi nordika on varsti samasugune pränd-neim nagu põuing-mäks !


Jeah, see on hea idee.. Nad peaksid ühisfirma tegema.. Kontor Viru õlletehase hoonetesse ja sealse Hele laksu, Tume laksu ja Kõva laksu järjeks võiks saada Vinge Tümps... Noorte kõurikute seas kindlasti populaarne ja sellega oleks oma turusegment karanteeritud....

Üldiselt on vabalangemise treeningud üpris kallid, sul on see nüüd tavahinnaga pea muidu käes.. Enne kõva kõlli on kõik üks vinge kogemus, loodan et nüüd mõistad elu mõtet sügavamalt.... Ma käin vahel kohtades kus maa on laavast kuum ja tajun seal oma sära sügavust, oma väikese sära natuke sügavust.. Kui Gigalaksu ajal mind pilvedele naeratamas näete, siis teadke et olin valel ajal vales vales kohas, seni on chill (seni kuni seda ametlikult tõestama ei pea).....
r009
 
Posts: 439
Joined: 25 Aug 2010 14:50

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 25 Jun 2019 21:02

nonii SPL,millisesse tulpa siis ise kuulud 8-) ;)
(või kõikidesse korraga :ugeek: )
Ruby oli mulle endale igatahes üllatuseks, samuti Java - aga ju siis on ORA peal sedavõrd palju rikaste firmade (loe - pangad) ärirakendusi. ORA osas on paljud asjas sees olijad öelnud et maksad sisuliselt 24/7 abiliini eest (mis on pankade puhul arusaadav). ORA perekonda kuulub ka palju tavaettevõttele ebavajalikku (ja isegi panga jaoks). Ja selle "põhiosa" funktsionaalsuse kataks täielikult Postgre (jne jne, ei jätka diletandi heietusi siin pikemalt).
pop
 

PreviousNext

Return to Kinnisvarast / Majandusest

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 114 guests