is4 wrote:Aga Eesti valitsuse kohta - nu mida ma elus enne nii halvasti olen teinud, et nii karistatakse
Kui nüüd rahvas tõesti tänavatele ei tule ja passiivselt ning apaatselt lasevad maksukirve näkku lüüa, siis polegi enam midagi teha. Minu endised tuttavad pankurid ütlevad, me liigume täpselt Kreeka kursil, kui üldse saab veel liikuda. Ehk räägitakse, kuidas ikka kärbitakse ja kärbitakse, kõik on vaid jutt. Bürokraatide ning igasugu nõunike armee vaid paisub. Nüüd kärpimise jutu all, pressisid sotsid välja mingi tartistuministri koha, koos karja nõunikega. Sotsid on isegi hullemad kui Reform, kahepalgelised tõ.rad
Selle ajutise "kaitsemaksu" all saab igavesti tõsta maksusid. Ajutine, me oleme neid Reformi ajutisi makse ennegit näinud.
Reformi juhtimise all läks riigi rahandus lõplikult paigast ära, see teiste süüdistamine on lihtsalt labane poliittehnoloogia. See nii odav ja labane, et loodan, ka Reformi valijad teevad sellest omad järeldused.
---
Ehk see polnud mingi ajakirjanduslik liialdus, kui võtame maksustamise keskmise palga kohta, olemegi Euroopas TOP 1! Ehk meist saanud mõttetult kallis ametnike riik, kus tavainimeselt kooritakse miljon nahka ja tagasi ei saa me midagi. See tasuta meditsiini jutt ka, jutt lollidele. Reaalselt kui vajad nagu tõsisemat arsti, ootad seni kuniks sured ära või lähed oma rahakotiga ja saad kiiresti.