spl wrote:Kuhu me õpitud saamatusega / abitusega oleme jõudnud, pidi olema meil nüüd super küberkaitseüksus, ma ei tea mis veel. Aga ei suudeta häkkida ära autot, et näha, mis info liigub Võin öelda, et eliithäkkereid Eestis jäänud minimaalselt xor rax,rax jmp rip (ps tegelikkuses see illegaalne intruktsiooni )
https://www.err.ee/1609548250/eestis-muuakse-hiina-serveritega-uhenduses-olevaid-elektriautosid
"Minu teada pole BYD-l andmekeskust Euroopas. See tähendab, et BYD andmed asuvad siiski kõik Hiinas. Kuidas BYD või mingi teine Hiina firma neid andmeid kasutab, seda me ei tea. Aga ma arvan, et me peaksime selle üle mures olema, et need andmed ei ole meil endal," ütles rahvusvahelise kaitsekeskuse nooremteadur Toomas Hanso.
Seal kaks probleemi: esiteks autod saavad mööda tänavaid sõita ja kindlatel koordinaatidel pidevalt pildistada ning info Hiina saata. Sisuliselt inimesed teevad enda teadmata luuret. Ka ei välista sellise autoga signaalluuret (basicut). Siis veel variant, et ntx keset päeva kaugjuhtimisega saaks autod seisma panna, et tekitada kaos. See eeldab muidugit suuremat kogust neid autosid.
Juhuse rolli üle asjade vormimises saab arutleda näiteks rakus asuvat mootorit uurides ... Geoloog Austraalia söe tekkest
Nafta kiirest tekkest jms. https://www.researchgate.net/profile/Stephen-Grocott
spl wrote:Ma loodan, et ajakirjandus loob mingidki taset ja hoiab antud teemal silma peal. Me ei taha teada mitme mehega mingi sisutühi tädi magas. Hiire ja hiireuru uudised pole just see, mida lugeja ootab.
https://majandus.postimees.ee/8154129/selgus-kui-palju-automaksuarvete-kohaletoimetamine-maksma-laheb
Ma tahaks teada mitu miljonit sealt neelavad ära administratiivsed kulud. Kahjuks paywall taga. Meie lihtsad IT lahenduses maksavad miljoneid, erasektor eluski ei ostaks sellise hinnaga tööd.Ütlen ilma valehäbita: automaks on olemuselt lihtne arendus , tähtis on see, et autode andmestik oleks korda juba tehtud. St ametnikudpeaksid töötama ööd ja päevad (naer...ametnik pingutab nii ja siga ka lendab). Kas mul on usku ametnikesse - 35 aastat IT's olnud ja vastu:, kindel ei. Preemiad tulevad kindlasti "suurepärase" töö eest ja pärast selgub, et täielik fiasko, aga kas keegi maksab siis preemiad tagasi.
Ma pole õel, asja nimi on kogemus, kogemus ja veelkord kogemus.
spl wrote:Hetkel on rünnakuid, aga üldine pilt siiski suht siidikindaga silitamine. Omati miljardeid eurosid antud sõjasüsteemide arenduse.
spl wrote:to pop,
mul olnud alati filosoofia, hammas hamba vastu. Kui rünnatakse minu elektri infrat ja alajaamu, tuleb täpselt samaga vastata. Miks kurat need "orkid" peavad elama oma mugavat elu edasi?
Nagu pealinnale raketirünnak, kohe võtta orkide peamised alajaamad sihikule. Ma ei hakka kunagi vist seda siidikinda asja mõistma, selle tulemus on Ukraina kaotus. Hetke strateegia täiesti arusaamatu ja ka rumal. Pole legitiimne sihtmärk või elanikkonda ei tohi mõjutada Ve-nemaal. Krt kas terve maailm teeb halba nalja ?
spl wrote:Ukraina puhul mulle jääb natuke arusaamatuks nende strateegia, porgandimees lubas õiguse ära võtta Venemaad tulistada kaugrelvadega. Ukrainal aega 20. jaanuarini sisuliselt, mida nad ootavad veel ?
https://www.delfi.ee/artikkel/120344143/trump-biden-tegi-ukrainal-usa-kaugmaarelvi-kasutada-lubades-lolli-otsuse
rr009 wrote:Loodan, et mingi aeg kandub lahing lihtsalt finantssüsteemide vastupidavuse peale.
pop wrote:rr009 wrote:Loodan, et mingi aeg kandub lahing lihtsalt finantssüsteemide vastupidavuse peale.
Esimesed katsed on tehtud, saab näha. Ühe versioonina ka Telegrami platvorm pidi toetama teatavat alternatiiv-arvelduste süsteemi (mis on iseenesest ok, aga mitte hetkel mil venemaa saaks seda kasutada), ja ühe versiooni kohaselt on see üks põhjus miks Durov Prantsusmaal rajalt maha võeti (see et Telegram on ka venelaste krüpteeritud rindeside peamine vahend, on ilmselt teisejärguline, krüpteeritud kanaleid on tänapäeval hulgi, ka reaalajalisi).
Seega - BRICS otsustas Kaasanis seekord et praegusest arveldussüsteemist loobudes (või sanktsioonide alla sattudes) on kaotada 10x rohkem kui võita alternatiivarveldusi kasutades venemaa odavate energiakandjate ostmisel (ja õigesti otsustas).
Return to Kinnisvarast / Majandusest
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests