hh wrote:/.../ Rahvusvahelised korporatsioonid on juriidilise kaitse endale ostnud ja neid ei julge keegi puutuda.
pop wrote:hh wrote:/.../ Rahvusvahelised korporatsioonid on juriidilise kaitse endale ostnud ja neid ei julge keegi puutuda.
Ja valitsuse avaliku kritiseerimise võimalus on ülioluline, nagu ka võimalus korraldada avalikke aktsioone suurkorporatsioonide vastu (orkide juures pole kumbagi).
hh wrote:Täna öeldakse juba mitmendas videos, et nad ei soovita bitcoini ja ethereumi, milliseid ei võeta aluseks uues QFS-s (quantum financial system-is).
Küll aga soovitatakse XRP, XLM, XDC, ALGO ja IOTA krüptomünte, sest need võetakse aluseks uues QFS-s.
hh wrote:Täna öeldakse juba mitmendas videos, et nad ei soovita bitcoini ja ethereumi, milliseid ei võeta aluseks uues QFS-s (quantum financial system-is).
Küll aga soovitatakse XRP, XLM, XDC, ALGO ja IOTA krüptomünte, sest need võetakse aluseks uues QFS-s.
Ma olen vaid sõnumitooja, ärge rünnake sõnumitoojat.
pop wrote:hh wrote:Täna öeldakse juba mitmendas videos, et nad ei soovita bitcoini ja ethereumi, milliseid ei võeta aluseks uues QFS-s (quantum financial system-is).
Ma olen vaid sõnumitooja, ärge rünnake sõnumitoojat.
Ma toon siin lihtsalt mõned faktid, et lugeja saaks punktid ise joonteks ja pildiks ühendada (kui need faktid kujutavad endast midagi "halba" (vm) siis on lihtsalt "ilu lugeja silmades").
1) XRP (ripple) on Google poolt sponsoreeritud/arendatud maksete süsteem
2) XRP peamised toetajad on rahvusvahelised suurpangad
3) Kui uus QFS peaks olema uus ja inimkonnale parem/õiglasem finantssüsteem (nt Gesara/Nesara toetusel) siis toetavad seda (olemasoleva info põhjal) rahvusvahelised suurpangad - ma ise näen siin teatavat vastuolu.
4) Kui uus QFS on mõeldud inimkonna paremaks kontrollimiseks siis on suurpankade toetus pigem loogiline (ja ma ise näen seda kontrolli suurendamise rolli/ohtu hoopis CBDC -l)
pop wrote:mõnda valsitaktis (või siis lihtsalt 3/4) hümni maailmas ?
pop wrote:Teine ennast puudutav asi on see et pean päris palju ümber hindama hoiakuid teatud inimeste suhtes, nagu nt AJones, ja Rand Paul (kes lend-lease'i praegu torpedeerida üritab). AJ osas hakkas pilt selginema juba päris mitu aastat tagasi, samas mõned vabariiklased ei saa aru et kui sul on ülemaailmse reservvaluuta luksus, siis kaasnevad selle luksusega ka teatavad kohustused.
Ja MKeiser on lihtsalt üks kokanuusutajast kloun. J Rickards veel peab vett, aga mõõdab liiga palju asju lihtsalt rahas.
pop wrote:Teine ennast puudutav asi on see et pean päris palju ümber hindama hoiakuid teatud inimeste suhtes, nagu nt AJones, ja Rand Paul
hh wrote:Ja nende versioonis on HÕBE see parim abi ja ankur praeguses olukorras:
td wrote:Arvan, et tema peas on patriotism nii suur, et varjutab kõik teised mõtted. Ka selle, kuidas venemaal võiks asju paremini korraldada. Samas, elada tahaks ju prilesno (basseiniga maja Floridas). Imelik rahvas.
spl wrote:/.../Selliseid uudiseid tragikoomiline lugeda: https://majandus.postimees.ee/7523774/venemaa-hakkab-renault-tehases-jalle-legendaarseid-moskvitse-tootma#
Return to Kinnisvarast / Majandusest
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests