spl wrote:
minu süsteemid on teid kõiki kindlasti teeninud, selles ma väga kindel. Aga seda mitte
Ma tegin mingi MVP omale RSS ja DIFF ning märkasin, kuidas pakkumised kaovad vahepeal,
mitte et nad ära oleks ostetud vaid pigem kuulutused aegunud ja tulevad tagasi. Sellised träkkerid võiks küll tagasi tulla.
Mul kuidagit väga kahetised emotsioonid, meedias loed, kuidas ikka ostetakse ja ostetakse ning siis teed kindlale magala piirkonnale analüüsi ja ei näe küll eriti suurt ostmist. Midagi siin pildil mäda, mul tunne, et maaklerid on ostnud suurema koguse haip artikleid. Tegelik olukord teine.
Ma soovitaks ostjatel minna pigem oote positsioonile, koheselt hinnad langeksid. Sest tühi seisev korter on kulu ja üüriturg pole ka nii aktiivne enam.
Eilsele artiklile järgnes järgmine. See sisaldab täpsustatud graafikuteadust. Ehk siis viimaste aastate pakkumishinna ja tegeliku hinna (millega tehingusse mindi) viimaste aastate üha suurenev kasv Soomes.
https://www.hs.fi/helsinki/art-2000011612371.html
Ehk ka meil on küsitava hinna ja tehinguhindade vahe ca 1000 eurot ruutmeetrilt?

Tegin arvutuse, sain tulemuseks, et erinevad - m.o.t.t.