spl wrote:
Ma ei julge enam nalja teha, sest Elektrilevi pooled mu naljad teostanud. Aga nali selline, et kui vähe tarbid saad mingid mega kuutasud või passiivsustasu...
Rr009 wrote: Kõik need karjumised, et kui loobute dollarist, siis 100% maksu alla on tegelikult reaalse hirmu erivorm. Ukraina diil on tegelikult jube, tulime appi, aga võtsime rohkem kui teised tõprad, lausa ideaal..
spl wrote:Ma natuke EKRE allergiaga, proovime siia EKRET mitte ehitada ...
Kui su riigil selline president, siis pole vaenlasi vajagi !
https://www.youtube.com/watch?v=fiEYVJi7LzU&
spl wrote:Rr009 wrote: Kõik need karjumised, et kui loobute dollarist, siis 100% maksu alla on tegelikult reaalse hirmu erivorm. Ukraina diil on tegelikult jube, tulime appi, aga võtsime rohkem kui teised tõprad, lausa ideaal..
Hiina keskpank minu teada andis käsu dollarite osakaalu tunduvalt vähendada. Teine asi, kes tahab enam USA võlakirju osta, kui selline "baboon" juhib riiki. Varsti tüüp ütleb, aga me ei maksa tagasi, sest me oleme uhked.
Kui Euroopal oleks mune, esitaksid nemad Trumpile arve Iraagi ja Afganistani eest, arve number on ka ca 400 miljardi juures. Nõudku tagasi see raha jamade klaarimise eest, mille tekitasid ameeriklased. See on puhas fair play + two can play that game
spl wrote:to yoko,
kahjuks ma terve elu olnud julge, mitte selline, vot tulen voodi alt välja ja näitan.
Karm keskkond, kus kasvanud muudab mõttemaailma ja ei muuda alandlikuks puudliks nagu süsteem alati loodab, et oleksid.
is4 wrote:Poliitikast kauge inimesena lihtsalt uitmõttena tekkis- aga miks Ukraina Hiinaga ühisosa leida ei võiks (kasvõi teistele näitamiseks, et nö kosilasi on rohkem)? Hiina P'nit kontrollida saab mingil määral, kaubavooge emmale kummale sõdimiseks ka miskit pidi ikka. Ühtepidi win-win; Ukraina saab hõlpu ja ideaalis alad tagasi, Hiina läänele koha kätte näidata.
Pekstaval pole mingil hetkel enam vahet kellele katuse eest maksta, peaasi et hing sisse jääks (võimalikul parima kokkuleppega muidugi).
see nüüd viimane hoiatus, meil reeglid, et isiklikuks ei muututa. Siiani pole selliseid probleeme olnud ja kui tekib, siis pean sind kahjuks siit välja viskama.
Ja nägemist ning jutt läbi, kas austad meie reegleid või lähed mujale.
yoko wrote:spl wrote:to yoko,
see nüüd viimane hoiatus, meil reeglid, et isiklikuks ei muututa. Siiani pole selliseid probleeme olnud ja kui tekib, siis pean sind kahjuks siit välja viskama.
Pole ka suurem asi kaotus.
Ja katsu ikka ise käia oma sõnade järgi või oli see tegude järgi- vahet pole sa ju ei järgi sisuliselt kumbagi.
pop wrote:nt Yas Mall tüüpiline silt on selline
Majandushuviline wrote:spl wrote:to yoko,
"Arutelud" saab sündida, kui on eriarvamusi. USAs on valida demokraatide ja vabariiklaste vahel ning viimaste aastate demokraatide tegemised panid vist paljusid ameeriklasi küsima, kummal pool planku hullumaja ikkagi asub?
Neil on varasemaidki arusaamatusi: Trump palus Zelenskõilt materjale Bidenite klanni ja teiste Ameerika Ühendriikide poliitikute Ukrainaga seotud korruptsiooni kohta. Zelenskõi tegi väga saamatu valiku ja saatis Trumpi Kuu peale.
pop wrote:Majandushuviline, see selgitus haakub hästi selle uskliku molekulaarbioloogi näitega universumi üheest otsast teise roomava teoga, ilmekustamaks valgu optimaalse kuju väljaarvutamiseks minevat aega (ma ei ütleks ka et viidatud video otseselt vastanduks). Omaenda sisetunde järgi tajun ma seda natuke monte-carlo simulatsiooni analoogina, mis ennustab liivakella alla (alati) koonusekujulise kuhja teket, kuid ei määra iga liivatera asukohta selles (ja universumi ühest otsast teise roomamiseks kuluva aja järgi puudub lihtsalt vajadus).
spl wrote:Eile Valges Majas toimunu võttis hinge kinni: USA president Donald Trump ja asepresident JD Vance mõnitasid ja kiusasid Washingtoni maavarade lepet allkirjastama sõitnud Ukraina presidenti Volodõmõr Zelenskõid nõnda, et see lahkus, jättes leppele allkirja andmata. Isegi arvestades kõiki Trumpi varasemaid väljaütlemisi oli USA administratsiooni jõhkrus surmahädas riigi presidendi suhtes lihtsalt õudne.
---
https://arvamus.postimees.ee/8201674/ago-raudsepp-kuningas-on-alasti
---
Naljakas öedal, et Zelenskõi alustas sõnasõjaga, see nii rumal kui midagi veel saab olla. Ma vaatasin otse seda ülekannet, sisuliselt kaks nõrga vaimse võimekusega tegelast, lihtsalt ründasid Ukraina presidenti. Ja mõnitasid, nüüd peab Zelenskõi tulema ja vabandust paluma ? Vabandust, et mulle rusikaga näkku lõite, ma proovin järgmine kord, mitte teie rusikale ette jääda. Ja loomulikult müün kõik riigi varad teile odavalt maha.
Return to Kinnisvarast / Majandusest
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests