td wrote:Aga teisi võimalusi selle sõja võitmiseks ju ei ole. Kurnamisest (ja sellele kaasa aitamisest) peaksid olem huvitatud ka kõik teised, kes näevad V-maad oma vaenlasena ja peaksid toetama UA-d.
Majanduslikult on v-maa sama tugev kui Holland. Sõjaliselt aga ....
Niikaua, kui v-maal on jõudu, jätkub ka ülbust teistele dikteerida. Poliitika ja sõjanduse alus on majandus. Kurnata saab kiiresti (ladusid hävitades) või aeglaselt (majandussüsteemi hävitades).
Pigem on reaalsus selline, et UA-l võimalusi selle sõja võitmiseks pole.
Kui meenutada natukene kuidas on kurnamine käinud kõikide erinevate sanktsioonide kaudu mis pidid vassad kohe kiviaega saatma, põlvili suruma jne.
Artikleid "ekspertidelt" nii kodukootud kui rahvusvahelisi, lendles meedias kui sügisesi kaselehti.
Siin midagi ju reaalselt ei klapi, kui väita, et majanduslikult on vassad sama tugevad kui holland, aga jaksavad sõjaliselt vastu seista kogu vaba maailma relva, elav, finants, luure, diplomaatia, kaubandusblokaadide- sanktsiooide ja krt teab millistele abidele veel.
Minu tagasihoidlik point on see, et mitte ükski riik ei jaksa sellist sõda pidada hollandisuuruse majandusega. See peaks olema igale indiviidile kes ratsionaalselt mõtleb täiesti üheselt selge.
Sinu lause "Niikaua, kui v-maal on jõudu, jätkub ka ülbust teistele dikteerida." suisa karjub ekspertide kuulamise järele. Võta doos reaalsust.
Alguses on võibolla ebamugav, aga ma olen üsna kindel, et Sina intelligentse inimesena oskad eraldada terad sõkaldest.Head kuulamist.
https://www.youtube.com/watch?v=7O2XMim ... achsOfFans