spl wrote:Samas Tallinna börs oli niigi igav, nüüd megaigav...
spl wrote:Enefit Green viiakse börsilt ära nagu ma varem öelnud, erinevad kantprillid on teinud meie energiaettevõttes korraliku kaose. Samas Tallinna börs oli niigi igav, nüüd megaigav...
spl wrote:Eile vaatasin, kus Jaapanis leitakse, et USA võla ostmine lõpetada ja hakata olemasolevat müüma. Saab põnev olema, kes üldse enam USA "võlga" osta varsti tahab, kui selline ebastabiilne hull eesotsas.
projekteerija wrote:spl wrote:Enefit Green viiakse börsilt ära nagu ma varem öelnud, erinevad kantprillid on teinud meie energiaettevõttes korraliku kaose. Samas Tallinna börs oli niigi igav, nüüd megaigav...
Ma pole üleüldse aru saanud, mida see Enefit seal börsil tegi või miks ta sinna viidi. Selle viimase puhul võib saada aru, et mingi seltskond (selle läbiviijad, nõustajad, lobistajad ...) tahtsid midagi oma tasku sebida või siis mingeid poliitsõnumeid (vaadake kui ettevõtlusõbralikud me oleme või vaja on Tallinna Börsi kuidagi toetada jne.) ühiskonna kulul tekitada.
Nüüd ma pakun, et ametid või EE või poliitikud said aru, et nad või Enefit on jamas. Ntx. ei saa EE, Enefit või riik eurorahasid kasutada. Aga ei saa välistada, et Enefiti börsilolek muutus mingitel muudel põhjustel turbulentseks kellegi peas oleva JOKK skeemi (ntx. tuuleparkide toetusraha jagamise jne.) vms.
Majandushuviline wrote:pop wrote:Majandushuviline, see selgitus haakub hästi selle uskliku molekulaarbioloogi näitega universumi üheest otsast teise roomava teoga, ilmekustamaks valgu optimaalse kuju väljaarvutamiseks minevat aega (ma ei ütleks ka et viidatud video otseselt vastanduks). Omaenda sisetunde järgi tajun ma seda natuke monte-carlo simulatsiooni analoogina, mis ennustab liivakella alla (alati) koonusekujulise kuhja teket, kuid ei määra iga liivatera asukohta selles (ja universumi ühest otsast teise roomamiseks kuluva aja järgi puudub lihtsalt vajadus).
Sy (Seymour) Garte (biokeemia PhD) kirjeldab lühikeses loengus bioloogia muna-kana olukorda rakkude kopeerimisega, mis ei sobitu hästi evolutsiooni pilti. Ühise eellase RNA - DNA - LUCA isetekke raskustest on ka pikem ja põhjalikum arutelu.
spl wrote:Nüüd ma pakun, et ametid või EE või poliitikud said aru, et nad või Enefit on jamas.
Majandushuviline wrote:pop wrote:Majandushuviline, see selgitus haakub hästi selle uskliku molekulaarbioloogi näitega universumi üheest otsast teise roomava teoga, ilmekustamaks valgu optimaalse kuju väljaarvutamiseks minevat aega (ma ei ütleks ka et viidatud video otseselt vastanduks). Omaenda sisetunde järgi tajun ma seda natuke monte-carlo simulatsiooni analoogina, mis ennustab liivakella alla (alati) koonusekujulise kuhja teket, kuid ei määra iga liivatera asukohta selles (ja universumi ühest otsast teise roomamiseks kuluva aja järgi puudub lihtsalt vajadus).
Sy (Seymour) Garte (biokeemia PhD) kirjeldab lühikeses loengus bioloogia muna-kana olukorda rakkude kopeerimisega, mis ei sobitu hästi evolutsiooni pilti. Ühise eellase RNA - DNA - LUCA isetekke raskustest on ka pikem ja põhjalikum arutelu.
James Tour on kutsunud Rob Stadleri esitlema arutlust Are We Really 98% Chimp? Esimesed 20 minutit on sissejuhatus ja viimase 25 minuti sees on peamised väited. Sellega seostuv tähelepanek raku paranduse mehanismide vajalikkusest alates algusest.
James Tour on kutsunud Rob Stadleri esitlema arutlust Are We Really 98% Chimp? Esimesed 20 minutit on sissejuhatus ja viimase 25 minuti sees on peamised väited. Sellega seostuv tähelepanek raku paranduse mehanismide vajalikkusest alates algusest.
Ülevaade raku membraani ülesannete keerukusest tekitab ka päris hästi küsimusi, kuidas need saaksid vaenulikus keskkonnas iseeneslikult tekkida.
pop wrote:spl wrote:Nüüd ma pakun, et ametid või EE või poliitikud said aru, et nad või Enefit on jamas.
Ma arvan et õigesti pakud. Sisering on tavaliselt rämpsreitingust oluliselt varem teadlik, nagu ka sellest et (mingi ime läbi) "targa raha" kaasamisel võib asi päädida kohtu/arbitraazhiga, ning sellisel juhul tulebki finantseerimisallikana kõne alla eeskätt "loll raha" (= IPO).
Ülevaade raku membraani ülesannete keerukusest tekitab ka päris hästi küsimusi, kuidas need saaksid vaenulikus keskkonnas iseeneslikult tekkida.
The MYTH of Junk DNA, Energy & Metabolism, Miller-Urey Experiments
projekteerija wrote:pop wrote:spl wrote:Nüüd ma pakun, et ametid või EE või poliitikud said aru, et nad või Enefit on jamas.
Ma arvan et õigesti pakud. Sisering on tavaliselt rämpsreitingust oluliselt varem teadlik, nagu ka sellest et (mingi ime läbi) "targa raha" kaasamisel võib asi päädida kohtu/arbitraazhiga, ning sellisel juhul tulebki finantseerimisallikana kõne alla eeskätt "loll raha" (= IPO).
Tasapisi tilgub infot juurde. Ja pilt läheb üha segasemaks, absurdimaigulisemaks, arusaamatumaks. Ilmselt siseringiäride jms. sogase vee ideaalmaastik. Otsustab keegi ühtemoodi ...on väärtus. Otsustab-hääletab teistmoodi on asi kohe väärtusetu rämps või investori must riskiareng.
Enefit Greeni rahaline seisukord on nii halb, et dividendi ei taheta maksta.
https://majandus.postimees.ee/8221177/e ... eta-maksta
Enefit Greeni börsiretke korraldajad vaikivad Eufooriaotsus.![]()
https://majandus.postimees.ee/8221088/e ... d-vaikivad
Eesti Energia läheb Enefit Greeni aktsionäridele nende enda rahaga kosja ("Lolli" raha ja poliitlubaduse saab alati ära/tagasi võtta...)
https://majandus.postimees.ee/8218909/e ... haga-kosja
Return to Kinnisvarast / Majandusest
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests