ehk täpsemalt EU esinduse juht Skopjes.Guest wrote:/.../minu tolleaegne sõber 0Orav Aivo-mingi saadik kusagil/.../
td wrote:Kes see ostab ikkagi? Millised on tema huvid?
h wrote:td wrote:Kes see ostab ikkagi? Millised on tema huvid?
Just hiljuti oli Ekspressis vm artikkel, et näiteks Narva ja Kirde-Eestisse ostavad kortereid (hulgi) venemaalased, isegi juba keskklass, mitte rikkurid -- et saada Euroliidu dokumente kergesti. Probleem kohalikus mastaabis, et nad ostavad kortereid, aga siis enam huvi ei tunne ja naabrid hädas, et kui vaja katust vahetada, ei saa venemaalast omaniku enam kätte, sest ta resideerub Prantsusmaal-Saksamaal-Soomes jm. Nii et fantoomomanikke tekkinud sinnakanti palju. Võib-olla ka teistesse väikelinnadesse???
td wrote:Vaadake, kui palju suht uue sisustusega/remondiga (noorte perede?) kortereid on väikestes kohtades müügil. Õõvastav. Nende hind on selline, et ühe korraliku Soome või Rootsi töömehe 3 kuu palk.
Jõehobu wrote:Kas paistab kuskilt, kuidas (mitte niivõrd korterite, vaid) majade hinna dünaamika on Eesti eri piirkondades väljaspool Tallinnat? Minu jaoks on korter midagi ajutist, samas esivanemate maja, kasvõi talumaja - see on midagi üleajalist.
Idee kirjeldamisel on olulised punktid:
kohviku teema ehk millise kohvikuga on tegu. Vaata inspiratsiooniks eelmiste aastate Kärdla ühepäevakohvikuid ja veendud, et kohvikutepäev ei tunne kujutlusvõime piire!
kohviku asukoht – eelistame koduaedu. Kärdla kohvikutepäeva üks peamisi võlusid on mõnus kulgemine mööda rohelist Kärdlat ning võimalus vahetult nautida ilusaid hoove, õuesid ja aedu.
kohviku kokkupuutepunkt Kärdla ajalooga. Olge teadlikud kohalikust ajaloost ja kuidas teie kohvik sellega suhestub.
kohviku meeskond: milline seltskond ja kui palju inimesi on kaasatud kohvikupidamisse.
Tingimused, mida kohvikud peavad olema valmis täitma:
Kohvikust osaleb vähemalt üks esindaja kohvikutepäeva koolitustel. Neli koolituspäeva toimuvad juulikuus.
Kohvik tasub osavõtumaksu: Kärdla ühepäevakohvikud igaüks 100 eurot, eel- ja järelkohvikud 50 eurot.
h wrote:Nii. Veel globaalset vaadet, vana jutu jätkuks -- keda huvitab moslemi vaatenurk tulevikule.
Saates "It's Supernatural" on külaliseks ex-moslemi-terrorist, kes on saanud kristlaseks ja "tõlgitseb" nüüd Piiblit lähtuvalt oma taustast; unes ka ei oska sellist vaatenurka näha, aga rääkija on ometi primaarne allikas:
võib alustada alates 2:30 -- http://www.tv7.ee/vod/player/?program=26187
h wrote:h wrote:Vana jutu jätkuks:
on lihtsalt kuritegu, et lastele müüakse energiajooke ja nad joovad neid tohututes kogustes
http://www.ekspress.ee/news/paevauudise ... d=65365944
On kuritegu, et paljud toiduained sisaldavad aspartaami (kunstlikku magustajat), mis inimesi aeglaselt mürgitab ja tekitab pikaajalise tarbimise korral ajukahjustusi:
http://www.kummaline-maailm.com/Teema-A ... nikkonna-mürgitamine
Kalev Lillo ilkus saalist: “Te teete ettepaneku keelustada energiajookide müük lastele, aga samaaegselt on poelettidel müügil mitmesugused muud kemikaalid, näiteks puhastusvahendid, atsetoon ja muud asjad. Kas ei oleks kohane hakata ka neid keelustama?”
td wrote:Ma mõtlesin, et keda see saatejuht mulle meenutab oma miimikaga, ja välja mõtlesin - ühte naabrimeest, kes oli kunagi kohalik politseiülem ja nüüd pensioneerunud.
td wrote:Huvitav mees on saatekülaliseks, ka siin oleme kohanud palju huvitavaid inimesi araabiariikidest. Haritud ja intelligentsed inimesed (erand kinnitab reeglit)
Saatejuhi kehakeel aga tunnistab, et tegelikult ta ei usu selle mehe juttu ja see jutt on temale natuke igav (ju tal endal on teine versioon). Kui kuulata selle moslemipoja juttu, siis tekkis selline mõte, et Piiblis käib kogu sündmustik ikkagi ju tolle aja maade piires ja seega - prohvetlus võibolla kehtib ka ainult tolle piirkonna kohta, mitte aga näiteks Uue Mandri ja Põhjala kohta.
td wrote:h, millalgi eespoole esitasin Sulle mõned küsimused, ega Sa juhuslikult pole neid lugenud? Või ei oska või ei julge vastata?
h wrote:td wrote:Ma mõtlesin, et keda see saatejuht mulle meenutab oma miimikaga, ja välja mõtlesin - ühte naabrimeest, kes oli kunagi kohalik politseiülem ja nüüd pensioneerunud.
Eks ta jah ole omamoodi. Kohati nagu laps, eks. Püüab hästi innustunult esineda. Tema stiil vajab harjumist.
h wrote:td wrote:Saatejuhi kehakeel aga tunnistab, et tegelikult ta ei usu selle mehe juttu ja see jutt on temale natuke igav (ju tal endal on teine versioon). Kui kuulata selle moslemipoja juttu, siis tekkis selline mõte, et Piiblis käib kogu sündmustik ikkagi ju tolle aja maade piires ja seega - prohvetlus võibolla kehtib ka ainult tolle piirkonna kohta, mitte aga näiteks Uue Mandri ja Põhjala kohta.
Ilmselt see on vaid osalt tõde. Geograafiliselt käib jah lugu Araabia-Palestiina-Iisraeli-Jordaania-Egiptuse-Kreeka-Itaalia jne ümber. Aga kuna sealne on mõjutanud kõigi maade ja rahvaste ajalugu NING kuna Piibli teine kihistus on kodeeritud ja metafoorne, kipub asi ikkagi olema pigem universaalne ning aegade ülene. Kolmas kihistus on igale inimesele personaalne. Aga neid kihistusi on veel. Ma ei tea teist sellist raamatut, mida pole iial võimalik "läbi lugeda".
td wrote:See ausalt öeldes hirmutab - sõnad saavad teoks siis, kui muhameedlus võidab üle maailma (me olemegi ju sinna poole vaikselt teel).
td wrote:ma ütleks, et natuke dementne
jollyroger_ wrote:http://bureauofminds.com/post/41028512430/facebook-is-impersonating-people-without-their - kuidas feissbuuk teie laikisid kasutab
Return to Kinnisvarast / Majandusest
Users browsing this forum: td and 18 guests