Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Kui oled näinud kusagil "põõsas" Eesti Nokiat vedelemas
anna meile teada, ehk suudame mõtet edasi arendada...

Juhul, kui nägid korterit, mille hinnas tavapärasest vähem nulle...
või ehitamisel kasutati zelatiini.. sosista meile ka.


Kõik head vestlused teretulnud !
Forum rules
Üldiselt, siin kirjutades austa häid tavasid, ära sõima...ole lihtsalt inimene...rohkem palveid pole

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby rr009 » 05 Dec 2021 11:29

hh wrote:Valged mütsid arutavad mitmes videos üht hiljutist intervjuud -- Inglismaa TV avaldas Nigel Farage'i intervjuu pres D. T.-ga.

Arvatakse, et intervjuu testib rahva reaktsiooni võimalusele tuua pres T. tagasi pildile.
Et testitakse mingeid ideid.
Pres. T olla olnud kuninganna teemal väga viisakas ja lugupidav.


Hh... Palun hoia kunstiinimeste tänapäeva maailma kajastamise rida, see on sul enam vähem tugev külg ja see on huvitav. Turuanalüüs on sul väga vanamoodsel tasemel ja ka poliitikas proovi aru saada, mingi DTr kes on enda rikkuse kokku varastanud ja pärast seda seaduslikult paljundanud, selline tüüp ei muutu kunagi (kui just ta ei pea läbi elama surmrasket vaimset koormust, tema lastele vara kantimine seda just ei näita). Mütsidega teematamisega tõmbad ka taset tugevalt alla, aga ega su müra pole pahatahtlik, sa lihtsalt paned mööda, kuigi inimlike eksimusi stabiilselt lugeda on minu jaoks nii nagu ta on... Kui kuskilt tuleb täna mingi sisuline võimu ümbertõmbamise kanal, siis on see ilmselt vabameelsete programmistide ja teadlaste käes ja kuna võõrustan lihtsalt sõbramehe kombel siin nende esindajaid, siis võin julgelt väita, et nad pole kindlasti huvitatud mütsideks lahterdamisest ja DTr on nende seltskonnas suht põlatud tüüp.

Aga eks ta ole...
rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby rr009 » 05 Dec 2021 11:46

neto wrote:Harva on meie peavoolumeedias mingeid tasakaalustatud kliimateemalisi kirjutisi. Täna selline ime on juhtunud. Kahjuks küll maksumüüri taga, aga ikkagi.
https://forte.delfi.ee/artikkel/9530864 ... hanemisele
Kommentaariumist:
"Loen delfit ja kirjas mitteideoloogiline tekst...!?"
....
"Ma imestasin samuti, et nii mõistliku jutuga mees on lastud eetrisse. Ei lähe kohe üldse kokku ideoloogiliste roheaktivistide katastroofi-nägemusetega."
---------------
Küll varsti hüppab keegi välja jutuga, et see TÜ klimatoloogia professor Jaagus on loll või midagi.


Jeah, kogu võti on ja jääb aruka tarbimise propageerimise maailma... Ma olen kogu aeg siin kohalikele korranud nalja, et Jaguar XJ on väga ökonoomne auto, kuna sellega sõites mul kulub kõige vähem närve ja selle tagajärjel ei osta ma närvide rahustamiseks hunnikus suvalist jama. Kuna saarel jääb aastane läbisõit paari tuhande piiridesse, siis viib ka ookeanituul mu üleliigse CO2 minema. Kahjuks tuleb vaid enamuse varuosasid osta inglismaalt ja seal on ausa inimese leidmine pagana raske, täielik Minotauruse retk.... Ausalt, ma pole egostlikumat punti näinud kui ühendkuningriiklased, isegi intrigantidest prantslastel lööb inimlikus peale paari pokaali välja... Aga kliima nõuab arusaamist, kiiret kohanemisvõimet ja sisukat tegutsemist ja ka teatud ohverdamist, sellist Tarkovski tüüpi ohverdamist... Kui rahulikult iga päev oma kodu ümber korda luua ja siis mingi ühisrahaga loodut vahetada, siis oleks ma küll pikas pildis positiivselt meelestatud... Selline külakogukondade mudel (ka minivariandis linnamaastikult) peaks olema minu arvates kordades toimivam ja piirama hõlptulu ja selle põhinevat pooltõdede maailma...
rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 05 Dec 2021 12:26

rr009 wrote:Aga eks ta ole...


rr009, mind põhimõtteliselt huvitab "teine pool", keda peavoolu meedia ei kajasta. See on umbes nii, et vasaakpoolsete mõlemad kingad peavad olema vasaku jala kingad. Ja parempoolsete mõlemad kingad peavad olema parema jala kingad. Mismoodi nad mõlemad siis kõndida kavatsevad? Ainult koperdavad?

Maailm on muudetud täiesti ühemõõtmeliseks -- aga keegi pole välja öelnud, et elame SÕJA tingimustes. Jäänud on ainult kaks-kolm teemat, kui niigi palju. Sorry, kas see on normaalne, kui pole kuulutatud, et elame SÕJAS?
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby Rr009 » 05 Dec 2021 13:38

Loomulikult tuleb kõik pooled ära õppida, sest eesmärk peab olema tervikpilt. Aga me pole sõjas, olen seda ise näinud ja tean mis emotsioon on hukkub inimene. Sellises sõjas nagu praegu jääb pea iga arukas inimene ellu ja indiviidiks kui hüpnoosiga kaasa ei lähe, sõda on kordades valimatu. Praegu käib üksteise üle trumpamine suht ebaviisakate meetodidega ja ühe kanali domineerimise disko. Selgust on puudu, olemasoleva puhta emotsiooniga kajastamist, üldse puhta mõttega inimesi. See on andekate kultuuriinimeste rida ja selle propageerimine on tänuväärne... Aga ka selle lahingu muusika peab olema ilus...
Rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 05 Dec 2021 14:39

Nii. Selle filmi tegija hukkus ootamatult 2014. aastal, kohe pärast filmi valmissaamist.

Stseen (7 min), mis ilmselt põhjustas filmitegija ootamatu hukkumise (valus vaatamine, võib võtta une, ehkki mitte midagi foorumlaste jaoks UUT siin ei öelda):
https://www.youtube.com/watch?v=v9QF-7VRsxA

Olen aru saanud, et filmis öeldu ongi see, mille vastu on praegu sõtta läinud VALGED MÜTSID. Neil on õilis sõda.
Ja see ongi rinne, mille rindeteateid edastavad rohujuuretasandi digitaalsed sõdurid. Neid teateid olen püüdnud jälgida ja mõningaid teile edasi anda.

Kui on valida -- kumba poole sa võtad, kas S--t-na poole või Jumala poole -- siis minu arust valik on täiesti selge.
Esimesena mainitud poolel saab inimene alati täiesti kindlalt petta, ja on teada, see osapool on ette kaotanud. Teisel poolel saab inimene ainult võita.
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby Rr009 » 05 Dec 2021 15:07

Pagan, ma teen küll pakkumise see valge mütsi jama bännida..
Ma toksin küll aeg ajalt oma kõrtsi ehitamise taustal ja peale enda muljete suurt sisu ei produtseeri, kuid see valge mütsi süvajama tõmbab teiste kirjutiste väärtust alla ja mind isiklikult häirib juba sügavalt... Pooltõde on valele lähemal kui 50%. Samas võin ka ennast bännida, sest mingi jaburduste peale vihastada ei tahaks, tehke pulli pärast hääletus..
Rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby pop » 05 Dec 2021 15:19

rr009 wrote:/.../(ma ei räägi mingid sitasest iganenud kantimislembelisest Bitkoinist/.../

See on ilmselt küll ainult kantimiseks mõeldud - et panku ja rahapesu formaalseid vastaseid mitte liigselt koormata (kuivõrd pestakse nagunii, ja suurelt, ainult et nimeks on siis lihtsalt "geopoliitika", "energeetika" vms).
BTC "Lightningu" makselahenduse minigist erilisest tähelennust pole ka väga kuulda (st kui oleks siiras soov BTC-d makseteks kasutada).
Saab näha kui edukalt El Salvadoris see "BTC Lightning"-u piloot käima läheb (või on juba läinud?). BTC üksinda (oma 9 minuti intervalliga uue ploki loomiseks) on suht kasutu, ja tavainimene saab sellega vaid küünlavalgel oma koine üle lugeda. Reaalmaailma hüve omandamisel tekivad hetkega mitmed (ka ametlikud) osapooled juurde kes hakkavad igatsugu üleliigseid küsimusi esitama.
(Tagantjärgi mõeldes ka see "Bitcoin Embassy" mis siin Lvovi väljakul mõni aasta tagasi veel tegutses (panin kunagi ka pildid siia), oli suure tõenäosusega ilmselt ka vist eeskätt lihtsalt lõks (st saad saba taha ja mingi hetk palub keegi lahkesti oma koode võimalusel jagada, eriti kui kohapeal on näha kui suurest kotikesest antud summa väljus (või sinna sisenes)).

Et mingi uus sisukas maksevahend tekiks peavad inimesed ainult seda aktsepteerima (ühtlasi teades mida täpselt aktsepteerivad ja kuidas see ringleb). Ethereum justnagu oleks sobilik, ainult et arendus on kuuldavasti tsentraalne (BTC-s kehtib "otsedemokraatia" oma kõige vahetumal kujul, ja seal hääletati see "SeqWit2 fork" maha, ja kuuldavasti oli selle taga pankadepoolne üsna massiivselt finatseeritud huvi et asja üle kuidagi kontrolli saada kallutades node-de "gravitatsiooni keskme" endale lähemale).

===========================
Ja kahte krüptot saab omavahel vahetada automaatselt (st pettus on välistatud), samas kui üks osa vahetustehingust on kauba liikumine siis mis otsast ka ei vaataks - alati on vaja kedagi kes kinnitaks et kaup on kätte saadud (ideaalne oleks kui makse toimumise saaks nt siduda automaatselt kauba kättesaamisega, ja tavaliselt on hoopis vastupidi ja tünga saada on veelgi lihtsam).
pop
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 05 Dec 2021 16:07

Rr009 wrote:Ma toksin küll aeg ajalt oma kõrtsi ehitamise taustal ja peale enda muljete suurt sisu ei produtseeri


:twisted: ikka seal soojal maal ? Kas vulkaan on nüüdseks natuke maha rahunenud ?
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby neto » 05 Dec 2021 16:37

Nädala ärilause: "Kui tuleb süüa ....., ära näksi!"
https://www.aripaev.ee/arvamused/2021/1 ... -ara-naksi
neto
 
Posts: 685
Joined: 26 Mar 2009 13:10

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby Rr009 » 05 Dec 2021 16:50

spl wrote:
Rr009 wrote:Ma toksin küll aeg ajalt oma kõrtsi ehitamise taustal ja peale enda muljete suurt sisu ei produtseeri


:twisted: ikka seal soojal maal ? Kas vulkaan on nüüdseks natuke maha rahunenud ?


Selle koha omapära - kõik mis kaotad tsivilisatsioonis võidad inimlikuses...
Aga see ei anna sulle õigust eneseteostuses pidurduda ja oma nõrkustega leppida..

Aga vulkaan teeb vist oma ajaloo pikimat purset, aga see on väikse ala peal. Kohalikud aitavad üksteise, Euroopa saadab turiste vaatama, aga hea et CO2 maksu peale ei pane, riiklik abi on rohkem kui sitt..
Rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 05 Dec 2021 18:21

Kas keegi homset elektrihinda on vaadanud ? 626 eurot / Mwh, see toob kaasa meile uue majanduskriisi, firmad ei saa tööd teha ja kaupade hinnatõus läheb liiga suureks.

Kui eelmisel aastal oli max 200 euro, siis nüüd hind elektril 3x kallim !
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby Rr009 » 05 Dec 2021 19:19

spl wrote:Kas keegi homset elektrihinda on vaadanud ? 626 eurot / Mwh, see toob kaasa meile uue majanduskriisi, firmad ei saa tööd teha ja kaupade hinnatõus läheb liiga suureks.

Kui eelmisel aastal oli max 200 euro, siis nüüd hind elektril 3x kallim !


Vaata kes on olnud alates Paulsonist QE fännid ja saada nad mõttes kuhugi, valjult võid saata alles peale seda kui nad on võimult kadunud.. Aga see on nende püramiidi tagajärg, viirus on vaid selle forseerimist suuremas mahus võimaldanud... Mingi ca 15 a järjest kotti tambitud paska kipub välja ronima.. Mulle meeldib ka kui keegi säravail silmil ütleb kuidas inflatsioon on ajutine ja kõik on ajutine, paha hakkab mul peale seda kui palun kellegilt seda jama siis kinni maksta ja momendiga olen ise kohe nagu võlgu...
Lugu pole elust enesest, aga oleks kui nii käitusin..
Kuna tegemist on süveneva jamaga, siis on hea seda näidata suure fataalsusena, nagu looduskatastroofi..
Rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 05 Dec 2021 20:26

Arvatakse, et Melania kleidi muster kannab poliitilist sõnumit kvantfinantssüsteemist.

Kui ta astus Miamis lennukist maha, vahetult pärast Valgest Majast lahkumist 2021, olles lennukis selle kleidi selga pannud:
https://www.theguardian.com/us-news/202 ... hite-house

Ja firma Quantum Generation logo:
https://www.google.com/search?q=quantum ... h-T2WZLi_M

Praegu soovitatakse investeerida uude tehnoloogiasse, mis on stardifaasis, igasugu kvant tehnoloogiasse (jutustan ümber, mida räägitakse, loogiline tundub).
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 05 Dec 2021 20:42

Ümberjutustus, keda huvitab (et mida räägitakse rohujuure tasandi digitaalsõdurite poolt ja mida peavoolu meedia ei kajasta).

Nad väidavad, et VALGETE JÕUDUDE tehnoloogia ei nõua inimese sisse mingi jama või kiibi süstimist, mille kaudu inimene muutub kontrollitavaks.
INIMESELE JÄETAKSE TEMA VABADUS ja isikupära.
Et tuleb mingi kristallide põhine tehnoloogia, kvanttelefonide põhine, kvantarvutite põhine. Rääkijad ise ka täpselt ei tea, no keegi maailmas täpselt ei tea.

Praeguseid poliitikuid nimetatakse "puppets" ehk nukud, kes alluvad ... jah, kellele :?: :?: :?: kes peavad simuleerima rahulikku igapäeva-elu.
Poliitikuid ja panku vist pole enam kauaks :?: :?: :?: Aga muutused toimuvad järk-järgult, mitte raksuga.

Kõik tundub mulle küll väga suure muutusena lähiaastatel. Nad ütlevad kindlas kõneviisis praeguse seisuga, et valged jõud on võitnud.
Kõik kurjus ja rünnakud, mida tumedad jõud meeleheites veel plaanivad, et max kahju ja surma külvata, on osa "sünnitusvaludest".
Et enne koitu on pimedus kõige suurem.
Pidagem vastu!
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 05 Dec 2021 20:52

Veel ümberjutustust.

Piirangud (lockdown) Shveitsis -- olid vajalikud selleks, et sõjavägi saaks SULGEDA asutuse nimega Cern põrguvärava. https://home.cern/

Füüsikud olid tippteaduse nime alla avanud mingi värava vaimsesse maailma, ilmselt arvates, et teevad oma füüsikalisi katsetusi. Sellega käisid aga kaasas s-t-nistlikud rituaalid, näiteks suure rongitunneli avamise puhul tehtud vaatemäng, mis ei olnud süütu meelelahutus, vaid viitas otseselt rituaalile ja kurjuse kummardamisele. Ma linki ei pane põhimõtteliselt.

Nüüd öeldakse: edaspidi on seal asutuses lubatud tippteaduse tegemine, aga mitte s-t-nistlikud rituaalid.
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 05 Dec 2021 21:20

Soomes kogus koroonapassist loobumise petitsioon 50 000 allkirja ja läheb menetlemiseks parlamenti
https://www.telegram.ee/maailm/soomes-k ... parlamenti

Rahvaalgatuse järgi on koroonapassi kasutamine Soome põhiseaduse ja ÜRO inimõiguste deklaratsiooni vastane ning tekitab diskrimineerimist.

Pöördumist põhjendatakse ka sellega, et koroonapass on nakatumiste ärahoidjana küsitav, kuna ka vaktsineeritud inimesed võivad uuringute järgi levitada viirust, haigestuda ja sattuda haiglasse.

Algatusele allkirja andnud inimesed nõuavad, et põhiseaduslikud õigused säiliksid ka pandeemia olukorras.

Passi kasutamise lõpetamist taotlev rahvaalgatus sai allkirjad kokku kahe nädalaga.
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby projekteerija » 05 Dec 2021 21:27

rr009 wrote:
neto wrote:Harva on meie peavoolumeedias mingeid tasakaalustatud kliimateemalisi kirjutisi. Täna selline ime on juhtunud. Kahjuks küll maksumüüri taga, aga ikkagi.
https://forte.delfi.ee/artikkel/9530864 ... hanemisele
Kommentaariumist:
"Loen delfit ja kirjas mitteideoloogiline tekst...!?"
....
"Ma imestasin samuti, et nii mõistliku jutuga mees on lastud eetrisse. Ei lähe kohe üldse kokku ideoloogiliste roheaktivistide katastroofi-nägemusetega."
---------------
Küll varsti hüppab keegi välja jutuga, et see TÜ klimatoloogia professor Jaagus on loll või midagi.


Jeah, kogu võti on ja jääb aruka tarbimise propageerimise maailma... .

Ainult, et seda aruka tarbimisega maailma pole kusagilt näha. Tundub, et isegi utoopia vormis (kirjandusliku tekstina, filmina vms.) pole viimasel ajal silma hakanud.
Leiutati LED lambid. Arendati neid mingis mahus. Muutusid odavaks jne. Ainult, et välja kujunes õpetlik näide kuidas neid kasutades inimkond kiiresti saastada ja reostada suutis rohkem kui ennem hõõg jms. lampidega. Linnas (aga ka maal) liikudes hakkab paha. Kõik kohad neid täis. Vormi asemel on linn täidetud hoonetega mis kiiskavad 24 h kui jõulupuud + reklaamid + videoseinad sees ja väljas jne. Samas aga üllatuseks selgub, et omavalistsused, riik ja ka paljud ettevõtted pole viitsinud tegeliku energiakokkuhoiuga tegeleda.
https://www.err.ee/1608352499/euroopa-l ... vahetamist
Nüüd kui el. hind pilvedest läbi lennutati ühtäkki paljud avastasid, et oooops. elektriarved üle pea sest ei viitsitud hõõg jms. lampe headel aegadel välja vahetada. Tehti vaid EL toel ja enamati vaid valgustatuid alasid lisades e. siis vana tehnoloogiaga valgustid jäid endiselt paika. Nüüd, kus pea igal teisel ööl kümnekordsed elektriarved (võrreldes eelmise aastaga) on tekkinud, plekitakse pisar silmas arveid (kui seda saab maksumksja kulul teha). Ilmselt vaid valu kaudu suudetakse õppida....
Sama on ka hoonetega (ehitame hullunult üha suuremaid samaaegselt jahudes mingist energiasäästust energiatõhusate hoonete abil, mida praktikas ei esine kui mahu suurendamisega jms. võtetega energiakulutus üha kasvas. ) või raiskavate tootmis tehnoloogiatega...
Valus. :HEAD
projekteerija
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby Rr009 » 05 Dec 2021 22:25

pop wrote:
rr009 wrote:/.../(ma ei räägi mingid sitasest iganenud kantimislembelisest Bitkoinist/.../

See on ilmselt küll ainult kantimiseks mõeldud - et panku ja rahapesu formaalseid vastaseid mitte liigselt koormata (kuivõrd pestakse nagunii, ja suurelt, ainult et nimeks on siis lihtsalt "geopoliitika", "energeetika" vms).


Jeah, hea idee on suht suurtelt ära nätsitud, mingi tühiste summadega liigutati nüüd krüpto turgu 2 triljonit õhemaks, kümneid kordi nähtud püramiidipoiste trikk. Mina kui paadunud puumees teen lolli arvutuse, maalimas on ca 4 miljardit ha metsa, väärt on see alaarenenud riikide tõttu ca 1500 USD/ha, nii et umbropsu 6 triljonit veab välja. Nii et mingi suvalise nässakapundi väärtushinnangute alusel veidi viltu läinud arvutused on väärt kolmandiku maalima metsadest. Ausalt, hingaku aure ja söögu teisi seeni...
Samas sõltumatu alussüsteemi loomiseks on krüpto maalimas vahendeid päris palju. Mul pole aega kõiki õppida, kuid nii Stellar, CRO, Helium jne on lahenduselt huvitavad. Oleks minu teha, siis laseks kõigil neil krüpto ja mingi lisaväärtuse seossüsteeme teha kus oleks väärtus võimalikult hästi lahti kirjutatud ja kes paremini mingit vajaliku kaupa kirjeldab, see saab ka selle kauba väärtuskandjaks ja sealt edasi nende omavaheline turg...
Rr009
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby Majandushuviline » 06 Dec 2021 00:30

Majandushuviline
 


Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 06 Dec 2021 09:37

Majandushuviline wrote:Sakslased vaatavad süsti sisu mikroskoobis, esimesed vaated 3:30

Segane lugu, igatahes. Mõtted, mis tekkisid:
1) kui selline sade verre sattub, siis võib põhjustada väiksemate veresoonte ummistumist, s.t. oluline kontrollida süstimisel, et ei oleks veresoones
2) lihases selline sade otseselt ohtlik ei ole, kuid arvatavasti makrofaagid tulevad asja lähemalt uurima, suuremad tükid ümbritsetakse sidekoega, väiksemaid püütakse alla neelata ja ära seedida. Kui need on seedimatud (nt. metallipuru), siis jäävad samuti koesse. Nende keemilisest koostisest sõltub, kui ohtlikud need on, teatud ained võivad olla otseselt mürgised, teatud ained võivad põhjustada allergiat
3) huvitav oleks seda sodi värvida rakuvärvidega, et saada rohkem infot
4) liikumine võib puhtalt olla Brown'i liikumine
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23


Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby td » 06 Dec 2021 10:23

millal Eestis selline kiri tuleb naabri postkasti?
https://media.gab.com/system/media_atta ... d378a1.png
td
 
Posts: 19582
Joined: 13 Feb 2008 16:23

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 06 Dec 2021 10:53

to td,

maailmas lähevad inimesed ikka lolliks omamoodi.

---

Mina leian, et meie politseist, kellest ma lugu pidanud ja kelle töötaja ka ma omal ajal oleksin olnud. Politseist on saanud rumaluse ja represiivsmeetodite käepikendus, minu silmis ei vääri selline politsei ei palgatõusu ega midagi muud. Politsei peaks samamoodi terviseametile ütlema nagu tavaliselt inimestele, kes üürnikega kaklevad jne. Pöörduge kohtusse !
Ehk kui terve mõistus hakkab kaduma, siis mina leian, et kodanikuallumatus on täiesti õigustatud. Kui politsei ei suuda tervet mõistust säilitada, siis pole mõtet ka kurta, et palka vähe jne.

https://www.err.ee/1608426707/vaher-kui-uks-ettevote-hakkab-riiki-kiusama-peab-riik-end-kehtestama

Siiani pole ükski Terviseameti töötaja öelnud, mille poolest siis vaktsineeritud on ohutum, et tema võib süüa, juua ja kinos käia. Ta levitab seda sodi täpselt samamoodi edasi. Mille poolest siis vaktsineeritud on püha lehm. Ma ka arvasin ma koolis käinud, üritan aju arendada. Aga hetkel justkui ühiskond eestotsas ametnikega täiesti taandareneb. Nagu matemaatikas, füüsikas, sa pead tõestama oma valemit ja väidet. Terviseamet on jätnud mulle igast suunast tõestamata, mille poolest vaktsineeritud on "ohutud" ! Vaktsineerimispass pidi näitama "ohutust" ja näitama seda.
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59


Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 06 Dec 2021 11:47



Kui vabatahtlikud teevad nii suure töö ära, siis -- kas neil professionaalseid oskusi ka on? Siis riigikaitse on puhtalt amatööride käes meil? Kes neid siis juhib, keegi peab ju neid vabatahtlikke koordineerima ja juhtima? Siis ilma tasustamata töö? Kõhe hakkab...
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby teretere » 06 Dec 2021 12:55

Science Update: The Arctic is a Bellweather for Irreversible Climate Change
Nature Bats Last
https://www.youtube.com/watch?v=NzbmSXfAH9Q
teretere
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby hh » 06 Dec 2021 13:47

JÕULUDEKS vakstineerima ! Sellist reklaami nägin. Ka 5-aastaste laste va-kt-siinid saabuvad meile enne jõule, kingituseks :!:

Inimene rohujuure tasandil on teinud arvutusi riikliku-ametliku statistika põhjal, näitab arvutuse metoodikat ja kannab arvud tabelisse:
Tuhanded eestlased leinavad, kes ei teagi, et lähedase surm oli vaktsiiniga seotud.
https://isalugu.blogspot.com/2021/09/ko ... ikult.html

Tsitaat: "Ma sooviksin usaldada teadust, aga puudu ongi need usaldatavad teadlased, kes tõesti teeksid oma tööd ja selgitaksid välja kogu teaduspõhisuse antud teemas."

5-aastaste va-kt-siini ajastamine jõuludeks tundub eriti küünilise naljana.
hh
 

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 06 Dec 2021 14:08

Asi on läinud täiesti üle mõistuse !

https://www.err.ee/1608427076/uue-lepinguga-voib-fikseeritud-elektripaketi-hind-tousta-pea-100-protsenti

See on küll populistlik avaldus, aga ma ei leiagi enam, et see jabur. CO2 on muutunud spekulatiivseks turumoonutajaks, ta ei täida enda reaalset eesmärki. Elektribörs pidi ka tekitama konkurentsi ja head hinnad...

Ettevõtja Indrek Neivelt pakkus välja, et elektri hind tuleks fikseerida.

"Kas me ei saaks käituda iseseisva riigina ja see CO2 ja muu spekulantide jama kuu peale saata? Põlevkivijaamad töötaksid ja hind oleks fikseeritud. Poleks mingeid elektri ega gaasi spekulante, kes mingite futuuride või muude instrumentidega mängiksid. See ei loo ju mingit lisaväärtust. Põlevkivi on meil olemas. Gaasi hinna fikseeriks Gazpromiga viieks või kümneks aastaks. Praegu toimub lihtsalt keskklassi hävitamine," kirjutas Neivelt sotsiaalmeedias.



https://www.err.ee/1608426983/liive-korge-elektri-hind-voib-tuua-turumuutused

---

Mul tuttav elab Harkus paarismajas: gaasihind vist ca 3-4x kallim kui eelmine aasta, vesi läks neil ka vist 130% kallimaks, nüüd kirves elekter ka peale.

Nüüd kui peaks kv buum lõppema, mis kindlasti juhtub ehk korralik majanduslik raputus, mida ei oodatud, siis tekib palju võlglasi. Ja monopolidel pole emotsioone, elekter võlgu, kohe välja, sama gaasiga jne
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

Re: Mõtisklused makromajandusest, kinnisvarast ja muust

Postby spl » 06 Dec 2021 14:18

https://tervis.postimees.ee/7401913/omikrontuvi-levis-vaktsineeritud-ja-tuppa-sulgunud-inimeste-vahel-ule-koridori

Ja mida meil teevad osad vallad, selle asemel, et koolide ja lasteasutuste ventilatsiooni raha investeerida, mis oli ka selleks mõeldud. Valame betooni ja paigaldame lambiposte !
Saksamaal on kooliruumides mobiilsed õhupuhastajad koos hepaga, miks meil seda pole ? Mis on jälle need vabandused, miks me ei suuda asju teha korrektselt?
spl
Site Admin
 
Posts: 20964
Joined: 12 Feb 2008 20:59

PreviousNext

Return to Kinnisvarast / Majandusest

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 118 guests