td wrote: kas mäletan Sind kooliajast või mitte? Mina olin Sinu jaoks liiga juntsu siis veel, kuigi kindlasti mitte nii hall kuju.
Mäletan teie lennust päris mitmeid, mõnega käisin kroos trennis, mõnega istusin õpilaskomitees jne. Ega see vanusevahe nüüd nii suur üldse polnud, et kedagi sealt Juntsuks oleksin pidanud. Samas kindel pole, et Sind näo järgi ära tunneks, aga igatahes tore mõelda, et koolivend. Miti raadiosõlmega olin ka ise üksjagu seotud. Tegime paari poisiga algelisi saateid ja teinekord mängisime plaate (Genesist, Yesi jne.), kui lubati. Võimalik, et sattusid kuulama, aga vaevalt, et mäletad. Kord tegime lindudepäeva saadet. Mul oli väike mikrofoniga kassetikas ja tegin intervjuu ornitoloog Heinrich Veromanniga. Tükeldasme selle ära ja vahele lasime muusikat. Pinginaabril oli üks Meloodia plaat, kus oli paar lugu vaikse muusika, linnulaulu ja metsahäältega. Et saatele veidi vürtsi lisada, tegime ise sinna mõningaid "metsahääli" juurde. Eks kohati pingutasime üle. Saate lindistamise ajal väänlesime vahepeal naerukrampide käes, kui keegi mõne erakordselt vägeva metsahäälega hakkama sai (üks praegune professor sealhulgas). Meil oli parajasti matemaatika tund, kui saade "eetrisse" lasti. Ma ise õnneks tunnis ei olnud. Õpetaja Kull ütles lõpuks klassile, et see oli üks lindudepäeva lagastamine.