pop wrote:rr009 wrote:Korraks AI.. Kas teil on oma arvamus selle kvaliteedist ja mõjust ja suunatusest. Mulle tundub ta suht efektiivne ja positiivne...
mis täpsemalt, deep neural network ? text bot ? data mining ? (jne jne)
ma ytleks et haipi on palju, Londonis sai seda ise kogetud (text ja data osas)
pop wrote:rr009 wrote:Korraks AI.. Kas teil on oma arvamus selle kvaliteedist ja mõjust ja suunatusest. Mulle tundub ta suht efektiivne ja positiivne...
spl wrote:Kordan ennast, suurinvestorid käivad kindlate seltskondadega maad kuulamas. Eesti puhul öeldi väga kindel ei, muidu tavaliselt ütlevad, kaalume, mõtleme...
Maksudega rapsimine on täiesti punane tuluke investorite jaoks. Ka artiklid stiilis, noh mitu korda me jälle võrgutasusid tõstame.
Valitsejatel puudub igasugune arusaama majandusest, see on täiesti ulme. Nad peaksid lihtsalt istuma korra maha ja esitame endale küsimused:
- miks peaks investor Eestisse tulema, millised eelised Eestil on, mida saame neile pakkuda.
https://www.err.ee/1609392622/maailma-suurte-aktsiaturgude-buumi-ajal-eesti-aktsiaturg-langeb
"Meil oli see väikse dünaamilise ja erakordselt liberaalse majanduse lugu, kus kõik on arusaadav, läbipaistev, maksusüsteem mõistetav ja ettevõtlust soodustav. Meil oli see lugu, paraku meil enam seda lugu ei ole. Ma ei teagi mispärast see lugu omadega kaotsi läks ja miks otsustati, et meil kõike seda enam vaja ei ole," ütles Koppel.
hh wrote:Eestikeelne tõlkeartikkel sama sõnumiga, mida Lynette Zang on aastaid ja aastaid rõhutanud.
Eriti viimased lõigud on täiesti ühemõttelised.
Kullaturg näitab, et Föderaalreserv blufib
https://tavid.ee/uudised-kullaturg-nait ... rv-blufib/
Guest wrote:pop wrote:rr009 wrote:Korraks AI.. Kas teil on oma arvamus selle kvaliteedist ja mõjust ja suunatusest. Mulle tundub ta suht efektiivne ja positiivne...
Pole kuulnud tehnoloogiast, innovatsioonist millega poleks kaasnenud haip. Võimalik, et haip on isegi looduses või on see loodusseadus.![]()
Igal juhul loomingu, tehniliste lahenduste , kasulike mudelite, autoriõiguste murdmises, kopeerimises, varastamises-nuhkimises jms. on AI ja selle erinevad tööriistad masendavalt võimekad. Üliodav, välkkiire (sisuliselt online...mõned nutikamad võivad lausa autorit ennetada. Näiteks avaldamisega jne
Selgelt on näha ja tunda, et AI sisulislt kogu valdkonnas märatseb. Kui veel pool aastat tagasi tundus, et ehk 50+ ealised on hädas ja segaduses, siis hetkel on tunda, et pind on kadunud ka noorematelt (või neil eriti) ja lausa veel õppuri faasis olijatel. Hiljutisel veiniga üritusel üks alla neljakümnene naisdisainer kraaksatas (tühi veiniklaas näpus) sapiselt oma auväärsetele kolleegidele, et mis vanadel seoses AI-ga ja sellega hakkamasaamisega häda. Neil ju kodulaenud makstud ja võiksid üldse oma pillid kokku korjata....
spl wrote:https://www.err.ee/1609391134/vasakpoolsete-valimisvoit-paiskas-prantsusmaa-tundmatusse-vette
Põnev, kuidas nad lihtinimestele lubavad majanduses imesid. Võin mütsi ära süüa, imesid ei juhtu! Ka Inglismaal sai Tööpartei võidu, samuti lubati majanduses imesid.
hh wrote:Võrratu ja ettenägelik analüüs Lynette Zangilt -- kätte hakkab jõudma see, mida ta on hoiatanud 10 aastat.
The Hidden Real Estate Crisis NO ONE Is Talking About
https://www.youtube.com/watch?v=HjmR8zq0_tk
Today we are talking about the looming real estate crisis and how wall street is still winning and the little guys KEEP LOSING!
This Has Been The Plan Since The 20's
https://www.youtube.com/watch?v=DgjYEuLRER4
In today's video we are discussing Australia's conversion into digital assets, the plan that has been laid out for us here in the U.S, and what that means for the rest of the world...
The Food Crisis No One Is Talking About..
https://www.youtube.com/watch?v=nvj_IRfRNgQ
In today's video we are talking about the looming food crisis that is about to hit us, and what that means for you...
Rr009 wrote:
AI ajal on vaja totaalselt kiiremat kohtusüsteemi, praegu käin ise eesti kohtus, 3-4 aastat diskot ja veidi õiglust ka..
Aga AI peaks muutma üldiselt asjad selgemaks, mina näen küll et internetis on päringute ja saadud info kvaliteedi tase tõusnud ja see annab aluse paremateks otsusteks. Kas raisatud energiakulu nagu väärib seda on juba teine arvutus. AI vastuste suunamine on minu arust päris raske, nad tõesti lappavad meeletu andmebaasi läbi ja ise ei suudaks nii korralikult. Väljendite valimise kvaliteedi tõus on ka vajalik, hakkad ise end selgemalt väljendama nii aja jooksul. Mingi sürri pudru tootmise keskkonnad ka nagunii tekivad, aga üldine kvaliteet peaks kõikide näitajate järgi tõusma..
projekteerija wrote:Hääle imiteerimise rakendused ...võimekusega AI-d sisulislt suudavad inimese murda. Ka kõige tugevam-valvasama inimese saab heli abil lõksu meelitada.
pop wrote:projekteerija wrote:Hääle imiteerimise rakendused ...võimekusega AI-d sisulislt suudavad inimese murda. Ka kõige tugevam-valvasama inimese saab heli abil lõksu meelitada.
Sain kunagi suveniirina sõbralt ühe võtmehoidja mõõtu 3G telefoni mille osas jõudsime järeldusele et see on vist mõeldud kasutamiseks eeskätt kinnipidamisasutuste klientide poolt. Selle järelduse kasuks räägivad eeskätt needsamad väikesed mõõtmed (ja seda just seadme ristlõike osas (laius 2 cm, paksus 1 cm, pikkus ca 6 cm) aga ka igasuguste teravate nurkade puudumine (edasi saab igaüks ise mõelda
Selle telefoni kõige spetsiifilisem omadus on aga see et võimaldab (reaalajas) "rääkida" kolme erineva häälega (mis muidugi toetab veelgi ülalmainitud arugmenti). Ja tegemist on "mitte-nuti" telefoniga.
Ma pole viitsinud väga Androidi "stacki" süüvida (kunagi loetust jäi vaid meelde et kernelile kõige lähemal on vist ekraanipuuted), aga olen isegi imestanud et pole ilmunud rakendusi (no kasvõi side-loadingu kujul) mis võimaldaksid lihtsalt rääkida kellegi teise häälega.
Matemaatiliselt ja tehniliselt ei tohiks see ületamatult keeruline olla (kui muidugi Androidi enda "stack" sellist "liidestust" mikrofoni ja väljundantenni vahel puhttehniliselt lihtsalt ei võimalda). Miks ma niimoodi arvan on see et kunagi aegade alguses sai ise MatLab-is konstrueeritud suht realistlikke linnuvidinaid lihtsalt erinevate funktsioonide ja nende (funktsioonide) kombineerimise abil, nagu ka sama linnuvidina erinevaid "hääletämbreid"
(ja aasta oli siis ... 386, kui mitte 286)
projekteerija wrote:Inimese hääl ei tarvitse kõige esimesena murda./.../
Selle regulaatori sekkumise võimaluse osas sai hiljudi kirutud mingit meie riikliku AI keskuse tegekase raadiojuttu.
Return to Kinnisvarast / Majandusest
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests